- 28 Şubat 2020
- 114
- 104
Beyaz kremsi akıntı gebelik belirtisi mi krem kıvamında
canım az önce test yapıp gönderi paylaşmıştım beni hatırlarsın. bugün benim de dediğin gibi bir akıntım oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz kremsi akıntı gebelik belirtisi mi krem kıvamında
Çok amin hep dua etAmin Allah im.
Beyaz kremsimiydi senin de canım bugün geldi benimde regle üç gün var daha ara sıra kasik ağrım var regl belirtileri diye korkuyorumcanım az önce test yapıp gönderi paylaşmıştım beni hatırlarsın. bugün benim de dediğin gibi bir akıntım oldu :)
Allah bize nasip.etsin bu ayAynı durumdayiz seninle
Bnim belimde ağrıyorÇok amin hep dua e
Simdi geçti sol kasik ta ağrıyor acaba adet mi yoksa hamilelik miAynı durumdayiz seninle
Valla benle sen aynı durum dayız bn test yapcam yarınPEki bel
Bnim belimde ağrıyor
Simdi geçti sol kasik ta ağrıyor acaba adet mi yoksa hamilelik mi
Kaç gün var bata?Valla benle sen aynı durum dayız bn test yapcam yarın
Benimde 8 9 gün varken arada oluyordu ama iki gündür adetjm gecikti sebebim çok ağrıyorKaç gün var bata?
Benim de aynı bu şekilde akıntım var sağ ve solda değişen ama sağda yoğunlasan sızılar giriyor arada ve böyle bazen sağ tarafımda yanma gibi bi his oluyor. Benim daha reglime 8-9 gün var
Benimde üç gün kaldı canımKaç gün var bata?
Benim de aynı bu şekilde akıntım var sağ ve solda değişen ama sağda yoğunlasan sızılar giriyor arada ve böyle bazen sağ tarafımda yanma gibi bi his oluyor. Benim daha reglime 8-9 gün var
Test yaptınız mı vardır inşallah gebelik?Benimde 8 9 gün varken arada oluyordu ama iki gündür adetjm gecikti sebebim çok ağrıyor
Test yaptın mı canım çok takip edemedimBenimde üç gün kaldı canım
Hayir daha yapmadım.vallahTest yaptınız mı vardır inşallah gebelik?
Hayir canım daha yapmadım ara sıra giren kasik ağrım var göğüs uclarim çok acıyor halsiz ve sürekli uyku hali var yarın yapicam testTest yaptın mı canım çok takip edemedim
Hayir canım daha yapmadım ara sıra giren kasik ağrım var göğüs uclarim çok acıyor halsiz ve sürekli uyku hali var yarın yapicam test
Kızlar yapınca haber verin burdann inşallah pozitif görürsünğzHayir daha yapmadım.vallah
İnşallah canım nolur dua et yarın yapınca testin fotosunu atarimKızlar yapınca haber verin burdann inşallah pozitif görürsünğz
Çok teşekkür ederim canım açıklayıcı oldu baya bilemiyorum bu ara sıra giren ağrılardan korkuyorum regl sanıp bide aşırı halsizlik aşırı uyku Halide var ya hemen hemen hepsi var aslında yarın bı test yapicam Rabbim büyükiğneden sonra yoğun akıntı normal. beyaz kremsi akıntı progesteron hormonu sebebiyle oluyor. progesteron da hem gebelikte hem de regl öncesi artar. yani kesin bir belirti değil malesef. regl gününüzde test yapmaktan baska kesin yol yok malesef ama evet gebelikte de yoğun kremsi beyaz akıntı oluyor.
Olur mu yaaKızlar yapınca haber verin burdann inşallah pozitif görürsünğz
iğne kullandığım ay ben de tüm gebelik belirtilerini yasamıştım sonraki ay gercekten hamile kaldığımda da aynı seyleri yasadım hatta ama insallah siz iğneden iyi sonuc alırsınız. stres olmayın. Allah yüzünüzü güldürsünÇok teşekkür ederim canım açıklayıcı oldu baya bilemiyorum bu ara sıra giren ağrılardan korkuyorum regl sanıp bide aşırı halsizlik aşırı uyku Halide var ya hemen hemen hepsi var aslında yarın bı test yapicam Rabbim büyük