Kızlar bilgim çok yok beyaz kremsi akıntı gebelik belirtisi olabilir mi 🙏🙏bilen yazarsa mutlu olurum

canım az önce test yapıp gönderi paylaşmıştım beni hatırlarsın. bugün benim de dediğin gibi bir akıntım oldu :)
Beyaz kremsimiydi senin de canım bugün geldi benimde regle üç gün var daha ara sıra kasik ağrım var regl belirtileri diye korkuyorum

Varmı acaba böyle kremsi akıntı görüp ara sıra kramp yaşayıp hamile olduğunu öğrenen

Valla benle sen aynı durum dayız bn test yapcam yarın :KK43:
Kaç gün var bata?
Benim de aynı bu şekilde akıntım var sağ ve solda değişen ama sağda yoğunlasan sızılar giriyor arada ve böyle bazen sağ tarafımda yanma gibi bi his oluyor. Benim daha reglime 8-9 gün var 😞

Kaç gün var bata?
Benim de aynı bu şekilde akıntım var sağ ve solda değişen ama sağda yoğunlasan sızılar giriyor arada ve böyle bazen sağ tarafımda yanma gibi bi his oluyor. Benim daha reglime 8-9 gün var 😞
Benimde 8 9 gün varken arada oluyordu ama iki gündür adetjm gecikti sebebim çok ağrıyor

Kaç gün var bata?
Benimde üç gün kaldı canım 🥺

iğneden sonra yoğun akıntı normal. beyaz kremsi akıntı progesteron hormonu sebebiyle oluyor. progesteron da hem gebelikte hem de regl öncesi artar. yani kesin bir belirti değil malesef. regl gününüzde test yapmaktan baska kesin yol yok malesef 🥲 ama evet gebelikte de yoğun kremsi beyaz akıntı oluyor.

iğneden sonra yoğun akıntı normal. beyaz kremsi akıntı progesteron hormonu sebebiyle oluyor. progesteron da hem gebelikte hem de regl öncesi artar. yani kesin bir belirti değil malesef. regl gününüzde test yapmaktan baska kesin yol yok malesef 🥲 ama evet gebelikte de yoğun kremsi beyaz akıntı oluyor.
Çok teşekkür ederim canım açıklayıcı oldu baya bilemiyorum bu ara sıra giren ağrılardan korkuyorum regl sanıp bide aşırı halsizlik aşırı uyku Halide var ya hemen hemen hepsi var aslında yarın bı test yapicam Rabbim büyük

Çok teşekkür ederim canım açıklayıcı oldu baya bilemiyorum bu ara sıra giren ağrılardan korkuyorum regl sanıp bide aşırı halsizlik aşırı uyku Halide var ya hemen hemen hepsi var aslında yarın bı test yapicam Rabbim büyük
iğne kullandığım ay ben de tüm gebelik belirtilerini yasamıştım 🥲 sonraki ay gercekten hamile kaldığımda da aynı seyleri yasadım hatta 😂 ama insallah siz iğneden iyi sonuc alırsınız. stres olmayın. Allah yüzünüzü güldürsün 🙏🏻🥰

X