• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bilgilendirme

delta87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
166
0
26
İstanbul
kızlar cumartesi günü eminönü paşabahçe fabrika satış mağazasına gittim. Herşey çok uygun fiyata. benim gibi çeyiz alışverişinde olan sizleri bilgilendirmek istedim.. kesinlikle gitmeniz gereken bir yer. 5 tlnin bile bizler için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz :)

kızlar cumartesi günü eminönü paşabahçe fabrika satış mağazasına gittim. Herşey çok uygun fiyata. benim gibi çeyiz alışverişinde olan sizleri bilgilendirmek istedim.. kesinlikle gitmeniz gereken bir yer. 5 tlnin bile bizler için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz :)

mesela birkaç örnek verebilir misin şu şu fiyattaydı diye :17:

cnm şöyle söyliyeyim. normalde trendyol,markafoni gibi sitelere paşabahçenin gelen kadehleri 6 adet 60 tl olan kadehi 7,5 tl.
saklama kavanozları 5 tl sürahiler 5 tl bunun gibi çay tabakları 5 tl

canım ben böyle cam eşyalarımı 3.50 tl ciler olsun metro olsun real carrefour o tarz yerlerden alıyorum kalpli çay takımı almıştım 25 tl ye mal oldu bana markafoniden ama aynısını 15 tl ye metrodan almıştım ben zaten asla netten almam daha cam eşya 2 katı fazla satıyorlar ben buradan da uygununu buluyorum yani ama toplu almak isteyenler için çok iyiymiş gerçekten :32:

Back
X