Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar cumartesi günü eminönü paşabahçe fabrika satış mağazasına gittim. Herşey çok uygun fiyata. benim gibi çeyiz alışverişinde olan sizleri bilgilendirmek istedim.. kesinlikle gitmeniz gereken bir yer. 5 tlnin bile bizler için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz :)
kızlar cumartesi günü eminönü paşabahçe fabrika satış mağazasına gittim. Herşey çok uygun fiyata. benim gibi çeyiz alışverişinde olan sizleri bilgilendirmek istedim.. kesinlikle gitmeniz gereken bir yer. 5 tlnin bile bizler için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz :)
cnm şöyle söyliyeyim. normalde trendyol,markafoni gibi sitelere paşabahçenin gelen kadehleri 6 adet 60 tl olan kadehi 7,5 tl.
saklama kavanozları 5 tl sürahiler 5 tl bunun gibi çay tabakları 5 tl
cnm şöyle söyliyeyim. normalde trendyol,markafoni gibi sitelere paşabahçenin gelen kadehleri 6 adet 60 tl olan kadehi 7,5 tl.
saklama kavanozları 5 tl sürahiler 5 tl bunun gibi çay tabakları 5 tl
canım ben böyle cam eşyalarımı 3.50 tl ciler olsun metro olsun real carrefour o tarz yerlerden alıyorum kalpli çay takımı almıştım 25 tl ye mal oldu bana markafoniden ama aynısını 15 tl ye metrodan almıştım ben zaten asla netten almam daha cam eşya 2 katı fazla satıyorlar ben buradan da uygununu buluyorum yani ama toplu almak isteyenler için çok iyiymiş gerçekten