Ortopedi kizlar bilek kist ameliyati olanlar yardim acil

Suna benim aynı yine asla ameliyat olmam boşu boşuna kestirmisim kendimi herkez tekrarlar demişti bn inanmamıştı ama neyse ders oldu bana yapmam bidaha
Olmayim mi simdi ben ameliyat tekrarlarmiki bence tekrarlamasi doktoro bagli bence isini iyi yaparsa tekrarlamaz bana doktor ogle dedi tatlim yan

Bm o kadarki bilmem bana gore de bnm doktorum en iyilerindendi yani ona bakarsan ve çok arastrmsim bidaha tekrarlamak dedi zaten bunun doktorla ne alakası varki çok basit bisi asistanlar bile yapar bnu ufak bi kesik içinden bisi alıp dikiyorlar bitti beyin kalp ameliyatı olsa anlicam da bu tarz basit şeylerde önemli olacağını düşünmüyorum karar senin burda seni etkilemeye çalışmıyorum fikirlerimi beyaz ediyorum ama aratır derim internette bi istatistik çıkar yaptiranlarda cikmis mi ayrıca bi kac doktorla konuş tanıdık bul hemşire bul ne bileyim yada kendi doktoruna konuş sonuçta onlar bizden kat kat bilgili bu konuda ama bn sadece bende çıktı diyorum gerisi senin bileceğim is

Evet bencede haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…