Ben benzemiyorum demedimAnnaa dediği için demediklerini bırakmıyorlardır, hoş çok da önemli değil hani ne söyledikleri.
Benzetıyorlarsa benzıyorsunuzdur, takılmayın.
Ben de begenmiyor degilim kızı. Ama kıza verilen tepkiler çok abartı. Bazısı alakan yok derken bazısı fena benzetiyor algıyla alakalı galiba ben de bazı fotolarını benzetiyorum bazılarını benzetmiyorum değişiyor yaniBirisine benziyorsun diye güzel veya çirkin olmazsın ki
Mesela bak bi fotoğrafta sağdaki kadın angelina jolie ye ne kadar benziyo ama çirkin yani halbuki angelina fıstık gibi
yani diyeceğim o ki seni o kişiye benzetiyorlar diye çirkin olmazsın kaldı ki zehra çilingiroğlu o kadar çirkin bi kız değil eminim sen ondan daha güzelsindir rahat ol takma kafaya ağzı olan konuşuyor işte
Peki nesini kafanıza takıyorsunuz?Ben benzemiyorum demedim
Fazlaca dalga geçilmesine ve ark ortamında dalga konusu olmamaPeki nesini kafanıza takıyorsunuz?
Ben de begenmiyor degilim kızı. Ama kıza verilen tepkiler çok abartı. Bazısı alakan yok derken bazısı fena benzetiyor algıyla alakalı galiba ben de bazı fotolarını benzetiyorum bazılarını benzetmiyorum değişiyor yani
Ahaha o da doğruBenzesen nolcak benzemesen nolcak boşver mesela beni de babama benzetiyolar o zaman ben erkeğe mi benziyorum
Alınmayacagımı düşünüyorlar belki de.. Ben de davranışlarımı daha olgun tutmaya kendimden taviz vermemeye çalısıyorum ama insan bir yerde kafasına takıyor inşallah ergenlikten sonra takmamBenzemiyosun benzemiyosun
Sen daha güzelsin maşallah
Onlar seni çekemiyorlar o yüzden diyorlar
Takma kafana
Alınmayacagımı düşünüyorlar belki de.. Ben de davranışlarımı daha olgun tutmaya kendimden taviz vermemeye çalısıyorum ama insan bir yerde kafasına takıyor inşallah ergenlikten sonra takmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?