Kızlar bikini vücudu profesyonel antrenman serisi süperr..

ben bikini vücudu antrenman serisini çalışıyorum. incelten seri de güzeldir hızlı sıkılaşma ve kilo kaybı sağlar..

Bugün tam bir hafta oldu 66 kg a düşmüşüm 1 kilo verdim:) yuppiii. Dediğiniz gibi yavaş yavaş sıkılaşma hissediyorum vücudumda. 1 hafta sonra yine tartılıcam bakalım...:KK34:

59 tl ye 1 yıllık fit üye oldum ben. benim portalımda şu an incelten şekillendiren antrenman serisi,bikini serisi,bölgesel antrenmanlar serisi,karın antrenmanları serisi var. bi de pro üyelik var onda çok fazla antrenman çeşiti var ve bütün güncellemelere açık. aslında keşke pro olsaydım diyorum. ne de olsa spor salonu aidatı aylık 100 tl benim oturduğum semtte.bu sene böyle olsun da seneye bakarız.tavsiye ederim:KK34:

Canım benim ilk günlerden kendini çok zorlama kaslarında yanmayı hissettiğin anda bırak,biraz dinlen ,öyle devam et . programı hazırlayanlar süperset mantığıyla hazırladıkları için antrenman başlangıçta yoğun gelebilir. kardiyovasküler sistemin o tempoya alıştıktan sonra gerisi kolay olur. hadi iyi çalışmalar:KK34:

Bugün tam bir hafta oldu 66 kg a düşmüşüm 1 kilo verdim:) yuppiii. Dediğiniz gibi yavaş yavaş sıkılaşma hissediyorum vücudumda. 1 hafta sonra yine tartılıcam bakalım...:KK34:

1 haftada 1 kilo verdiniz demek, mucizeeeeee, bende başlayayım hemen ama hanginizle irtibata geçmem lazım, fitbayanla mı, incidesenle mi:44: gerçi fark etmez değil mi?
fitbayan demek incidesen demek, aramızda niklerin ne önemi var:KK34:

X