Kızlar bikini vücudu profesyonel antrenman serisi süperr..

Gönderilen vücut resmine ve 12 farklı bölümden alınan vücut ölçülerine göre kişiye özel fitness programı göndermeleri çok hoş olmuş. Incelemedeyim...

göbek eritme-karın bölgesi antrenmanlarının detaylı ve son derece etkili olduğunu söyleyebilirim

ne kadar zamanda gözle görünür sonuç alabileceğiniz sizin çalışma temponuza ve başlangıç durumunuza göre değişir.antrenmanlar kolaydan zora doğru gidiyor. ama zorlanmadan birşeyler de kazanılmaz değil mi?ilk başladığım da ben de kaslarımda yer yer ağrılar hissettim fakat zamanla vücut alışıyor.şimdi daha rahat yapabiliyorum

haklısın güzel bir fiziğe öyle kolay sahip olunmuyor. ne kadar zamandır çalışıyorsunuz?

ben üniversite yıllarından beridir çalışıyorum. fakat meslek hayatına atılınca maalesef spor salonuna gidecek zaman ve enerjiyi bulamadım. o yüzden evde fitness olayına girdim.bu setle çalışıyorum.memnunum her hafta farklı bir program yapıyorlar sıkılmıyorum böylece.spor salonundayken ayda bir değişirdi. siz herhangi bir spor dalıyla uğraşıyor musunuz?

evde zayıflama egzersizleri falan yapıyorum antrenman serisini biraz inceledim güzel gibi duruyor. bayağı profesyonel olmuş. bu setle ne kadar zamandır çalışıyorsunuz?

yaklaşık 6 ay oldu. programa abonelik yıllık bitince 1 yıl daha almayı düşünüyorum

ya off şu spor olayını bi çözemedim gitti. bi ara hırslanıyorum 2 gün sonra vazgeçiyorum. hem ev hanımı olup hem çalışmak ayrıca bi yorucu. bir de tiroidlerim de az çalıştığı için ilaç kullanıyorum iyice zorlaşıyo benim için spor yapmak. bir de bunu inceleyip denemeya çalışayım. inşallah şu göbek ve simit bölgemden kurtuluşum olur

paylaşım için teşekkürler.

sizi çok iyi anlıyorum maalesef çalışan bayan olmak çok zor.evdeki sorumluluğunuz da hiç azalmıyor eğer sizi anlayan bir eşiniz yoksa. size tavsiyem bu programı uygularken programın içerisindeki beslenme tavsiyelerini de beraberinde uygulamanız.doktorunuza da danıştıktan sonra ağırdan ağırdan başlayabilirsiniz. geçmiş yıllara dayanan fitness tecrübelerime göre bu spora düzenli devam eder günde 7-8 saat de uyuyabilirseniz tahminim 2-3 hafta sonra sıkılaşma ve kaslarda kuvvet artışını hissedeceksiniz.ondan sonrası zaten gelecek.ilk 1 hafta kaslarınızın hamlığından dolayı bütün vücudunuzda ağrı hissedeceksiniz(kaslarda) bu çok normal. bu dönemi atlattıktan sonra bir daha böyle bir şey yaşamazsınız emin olun.üniversitedeyken de spor salonuna benimle birlikte kayıt olup 2. haftada bırakan arkadaşlarım olmuştu(çoğusu). ama ben hep onlara şunu söyledim. SPORU BIRAKMAYA KARAR VERDİĞİN ANDA SENİ BU SPORA BAŞLAMAYA NEYİN MECBUR ETTİĞİNİ DÜŞÜN.VE UNUTMAKİ BUGÜN MECBUR OLDUĞUN İÇİN BAŞLADIĞIN BU ŞEY YARIN SENİN VAZGEÇİLMEZİN OLACAK. Dinleyenler şu an çok mutlu,dinlemeyenlerse hala aynalarla savaşıyor MUTLU ve Sağlıklı olman dileğiyle arkadaşım İNŞALLAH BİR NEBZE OLSUN SANA FAYDALI OLABİLMİŞİMDİR....

çok güzel yazmışsın. zorlayacağım kendimi inşallah. sonuçları paylaşırım. bu akşam incelemedeyim :)

Ben bugün aldım programı. bayağı detaylı görünüyor. şu an makaleleri ve beslenme planını okuyorum akşama ilk antrenman incelten ve şekillendiren antrenman serisi ile başlıycam. 10 haftalık program. çalışmalarımı paylaşıcam. grşrz.

antrenmanlara başladım.incelten şekillendiren seriyi yapıyorum. good morning hareketine geldiğimde pilim bitmişti.:) ama pes etmek yok eğlenceli doğrusu.

59 tl ye 1 yıllık fit üye oldum ben. benim portalımda şu an incelten şekillendiren antrenman serisi,bikini serisi,bölgesel antrenmanlar serisi,karın antrenmanları serisi var. bi de pro üyelik var onda çok fazla antrenman çeşiti var ve bütün güncellemelere açık. aslında keşke pro olsaydım diyorum. ne de olsa spor salonu aidatı aylık 100 tl benim oturduğum semtte.bu sene böyle olsun da seneye bakarız.tavsiye ederim

antrenmanlara başladım.incelten şekillendiren seriyi yapıyorum. good morning hareketine geldiğimde pilim bitmişti.:) ama pes etmek yok eğlenceli doğrusu.

Canım benim ilk günlerden kendini çok zorlama kaslarında yanmayı hissettiğin anda bırak,biraz dinlen ,öyle devam et . programı hazırlayanlar süperset mantığıyla hazırladıkları için antrenman başlangıçta yoğun gelebilir. kardiyovasküler sistemin o tempoya alıştıktan sonra gerisi kolay olur. hadi iyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…