sizi çok iyi anlıyorum maalesef çalışan bayan olmak çok zor.evdeki sorumluluğunuz da hiç azalmıyor eğer sizi anlayan bir eşiniz yoksa. size tavsiyem bu programı uygularken programın içerisindeki beslenme tavsiyelerini de beraberinde uygulamanız.doktorunuza da danıştıktan sonra ağırdan ağırdan başlayabilirsiniz. geçmiş yıllara dayanan fitness tecrübelerime göre bu spora düzenli devam eder günde 7-8 saat de uyuyabilirseniz tahminim 2-3 hafta sonra sıkılaşma ve kaslarda kuvvet artışını hissedeceksiniz.ondan sonrası zaten gelecek.ilk 1 hafta kaslarınızın hamlığından dolayı bütün vücudunuzda ağrı hissedeceksiniz(kaslarda) bu çok normal. bu dönemi atlattıktan sonra bir daha böyle bir şey yaşamazsınız emin olun.üniversitedeyken de spor salonuna benimle birlikte kayıt olup 2. haftada bırakan arkadaşlarım olmuştu(çoğusu). ama ben hep onlara şunu söyledim. SPORU BIRAKMAYA KARAR VERDİĞİN ANDA SENİ BU SPORA BAŞLAMAYA NEYİN MECBUR ETTİĞİNİ DÜŞÜN.VE UNUTMAKİ BUGÜN MECBUR OLDUĞUN İÇİN BAŞLADIĞIN BU ŞEY YARIN SENİN VAZGEÇİLMEZİN OLACAK. Dinleyenler şu an çok mutlu,dinlemeyenlerse hala aynalarla savaşıyor
MUTLU ve Sağlıklı olman dileğiyle arkadaşım İNŞALLAH BİR NEBZE OLSUN SANA FAYDALI OLABİLMİŞİMDİR....