• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bide siz bakın şu gebelik testine

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulayse6378

Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
507
Puanlar
23
Adet gecikmemin 6. Günü artık şaşı oldumm :KK61:
Screenshot_20170813-183422.png

Bi çizgi var ama oda şeriti gösteren çizgi gibi beyaz ama belki resimden öyle çıkmış Allah gönlünüze göre versin İnşallah :anne:

Adet gecikmemin 6. Günü artık şaşı oldumm :KK61:Eki Görüntüle 2033404
Cnm eger belirtin falan varsa kan testi yaptır benim baya günüm geçti testlerde çıkmadı bende hiç kan testine gitmedim düşük yapınca anladım hamile olduğumu çok pişman oldum doktora gitmediğine sen benim gibi yapma git kan ver emin ol rabbim gönlüne göre versin inşallah

Cnm eger belirtin falan varsa kan testi yaptır benim baya günüm geçti testlerde çıkmadı bende hiç kan testine gitmedim düşük yapınca anladım hamile olduğumu çok pişman oldum doktora gitmediğine sen benim gibi yapma git kan ver emin ol rabbim gönlüne göre versin inşallah
Sadece kasık ağrım var canim kendimide kandirmak istemiyorum. En azindan 2 gün sonra bir tane daha test yapayim eger gercekten varsa yine silikte olsa cikar. O zaman emin olmak icin kan testi yaptiririm

Sadece kasık ağrım var canim kendimide kandirmak istemiyorum. En azindan 2 gün sonra bir tane daha test yapayim eger gercekten varsa yine silikte olsa cikar. O zaman emin olmak icin kan testi yaptiririm
Sen bilirsin Cnm inşallah hayırlısıyla çıkar

Bak canım tlf efekti yapınca biraz daha belli oluyor.
Kan yada erken gebelik testi yapsan net çıkar.
6gün geçmiş bukadar silik çıkması ya dış gebelik yada kimyasal akla getiriyor.
Kasık ağrında varsa dr acil git dış gebelik olabilir.
Bende dış gebelik geçirdim testlerim hep silik çıktı bunun gibi kasık batma vardı aynı noktaya.
Tedbiri elden bırakma bacım bugun dr git kasık ağrından bahset geç kalma.

Eklentiler

• 2017-08-14 09.07.03.png
    2017-08-14 09.07.03.png
    116,2 KB · Görüntüleme: 89
Zaten adeti 1 hafta geçmeden doktora gitmeyin kimyasal gebelik olabilir diyorlar.O yüzden gitmenin anlamı yok.İlaçlar düşüğe engel Olamıyor ne yazık ki.
Ve boşuna hayal kırıklığı.

Bak canım tlf efekti yapınca biraz daha belli oluyor.
Kan yada erken gebelik testi yapsan net çıkar.
6gün geçmiş bukadar silik çıkması ya dış gebelik yada kimyasal akla getiriyor.
Kasık ağrında varsa dr acil git dış gebelik olabilir.
Bende dış gebelik geçirdim testlerim hep silik çıktı bunun gibi kasık batma vardı aynı noktaya.
Tedbiri elden bırakma bacım bugun dr git kasık ağrından bahset geç kalma.
Canim cok sagol ugrasip efekt yaptigin icin :) yok kasik agrim hep olmuyor sadece arada bi oluyor 2 günbsonra tekrar yapicam idrar testi :)

Can'ım bunda çıkmamış.Ya yok ya da gebelik testine çıkacak kadar olmamış deger.Bu ay biraz düzensiz kullandın gibi geldi Ovulasyon testlerini.Gecikmiş olabilir yumurtlama hamilelik varsa da belli olmayabilir.
Kuzum ben zaten bise anlamadim bir kac gün daha beklicem tekrar edicem

Zaten adeti 1 hafta geçmeden doktora gitmeyin kimyasal gebelik olabilir diyorlar.O yüzden gitmenin anlamı yok.İlaçlar düşüğe engel Olamıyor ne yazık ki.
Ve boşuna hayal kırıklığı.
Kizlar zaten bu benim ilk gecikmem degil daha öncede hava degisiminden etkilinir cok fazla gecikirdim o yüzden hemen gitmicem doktora :)

Back