- Emoji Skoru
- 507
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi gulayse6378
Adet gecikmemin 6. Günü artık şaşı oldumm
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin geçtimi ben bişey göremiyorum amaAdet gecikmemin 6. Günü artık şaşı oldummEki Görüntüle 2033404
Gecti canim 6 günAdetin geçtimi ben bişey göremiyorum ama
Insallah yaa bi cizgi var ama ne cizgisi mechulBi çizgi var ama oda şeriti gösteren çizgi gibi beyaz ama belki resimden öyle çıkmış Allah gönlünüze göre versin İnşallah![]()
BAzen çıkmayabiliyor canım ablamda öyle oldu kan da çıkıyor bi dr gitGecti canim 6 gün
Cnm eger belirtin falan varsa kan testi yaptır benim baya günüm geçti testlerde çıkmadı bende hiç kan testine gitmedim düşük yapınca anladım hamile olduğumu çok pişman oldum doktora gitmediğine sen benim gibi yapma git kan ver emin ol rabbim gönlüne göre versin inşallahAdet gecikmemin 6. Günü artık şaşı oldummEki Görüntüle 2033404
Insallah vardir canim tesekkur ederim :)BAzen çıkmayabiliyor canım ablamda öyle oldu kan da çıkıyor bi dr git
Sadece kasık ağrım var canim kendimide kandirmak istemiyorum. En azindan 2 gün sonra bir tane daha test yapayim eger gercekten varsa yine silikte olsa cikar. O zaman emin olmak icin kan testi yaptiririmCnm eger belirtin falan varsa kan testi yaptır benim baya günüm geçti testlerde çıkmadı bende hiç kan testine gitmedim düşük yapınca anladım hamile olduğumu çok pişman oldum doktora gitmediğine sen benim gibi yapma git kan ver emin ol rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallah vardır Rabbim isteyen herkeze nasip etsinInsallah vardir canim tesekkur ederim :)
Sen bilirsin Cnm inşallah hayırlısıyla çıkarSadece kasık ağrım var canim kendimide kandirmak istemiyorum. En azindan 2 gün sonra bir tane daha test yapayim eger gercekten varsa yine silikte olsa cikar. O zaman emin olmak icin kan testi yaptiririm
Can'ım bunda çıkmamış.Ya yok ya da gebelik testine çıkacak kadar olmamış deger.Bu ay biraz düzensiz kullandın gibi geldi Ovulasyon testlerini.Gecikmiş olabilir yumurtlama hamilelik varsa da belli olmayabilir.Adet gecikmemin 6. Günü artık şaşı oldummEki Görüntüle 2033404
Zaten adeti 1 hafta geçmeden doktora gitmeyin kimyasal gebelik olabilir diyorlar.O yüzden gitmenin anlamı yok.İlaçlar düşüğe engel Olamıyor ne yazık ki.Cnm eger belirtin falan varsa kan testi yaptır benim baya günüm geçti testlerde çıkmadı bende hiç kan testine gitmedim düşük yapınca anladım hamile olduğumu çok pişman oldum doktora gitmediğine sen benim gibi yapma git kan ver emin ol rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canim cok sagol ugrasip efekt yaptigin icin :) yok kasik agrim hep olmuyor sadece arada bi oluyor 2 günbsonra tekrar yapicam idrar testi :)Bak canım tlf efekti yapınca biraz daha belli oluyor.
Kan yada erken gebelik testi yapsan net çıkar.
6gün geçmiş bukadar silik çıkması ya dış gebelik yada kimyasal akla getiriyor.
Kasık ağrında varsa dr acil git dış gebelik olabilir.
Bende dış gebelik geçirdim testlerim hep silik çıktı bunun gibi kasık batma vardı aynı noktaya.
Tedbiri elden bırakma bacım bugun dr git kasık ağrından bahset geç kalma.
Kuzum ben zaten bise anlamadim bir kac gün daha beklicem tekrar edicemCan'ım bunda çıkmamış.Ya yok ya da gebelik testine çıkacak kadar olmamış deger.Bu ay biraz düzensiz kullandın gibi geldi Ovulasyon testlerini.Gecikmiş olabilir yumurtlama hamilelik varsa da belli olmayabilir.
Kizlar zaten bu benim ilk gecikmem degil daha öncede hava degisiminden etkilinir cok fazla gecikirdim o yüzden hemen gitmicem doktora :)Zaten adeti 1 hafta geçmeden doktora gitmeyin kimyasal gebelik olabilir diyorlar.O yüzden gitmenin anlamı yok.İlaçlar düşüğe engel Olamıyor ne yazık ki.
Ve boşuna hayal kırıklığı.
Insallah vardir canimm insallah :)Bence var birşeyler, git canım doktora. Inşallah sağlıklı hayırlı bi bebisin olur![]()