Kızlar bi yorum yazın ya bi ferahlatın beni ?

Adetim ayin basindaydi cok az geldi serce parmagim kadar o yuzden yptm testi
Burda ayın başında az bir kanama olduğunu yazmışsın. Eğer o dediğin geçen haftaysa yerleşme olabilir. Ama yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe olur. Baya kan geldiyse bir ultrasonla baksınlar. Kist falan olabilir canım.

Canim cok az kan geldi iste ama kandada birsey cikmadi sadece gebelik testi nde cizgi silik cikti

Canim cok az kan geldi iste ama kandada birsey cikmadi sadece gebelik testi nde cizgi silik cikti
Kanda cikmadiysa yoktur canım üzgünüm . Ama bir doktora mutlaka görün. Hormonlarına da baksın. Ultrasonla da muayene etsin. Neden öyle bir kanama olmuş onu öğren. Sonra yine denersin üzme kendini, stres yapma

Bu testler yanlış çıkabiliyor. .kanda çıkmadiysa yok demektir.eğer ki adet gecikmesinde 10.gün sonra tektar yapın..bedende geçenlerde öyle çıktı ama hamile.değilmişim. .Rabbim. herkese nasip.etsin..

Meraba benim kuzenimde de pko var geç adet düzeni yok beta baktırdı 15 çıktı doktor bekleyelim 2 hafta sonra gel demiş sizinde mi öyle oldu bebeğinizi Allah bağışlasın kızınızmı oldu kuzenim kız çocuk için deliriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…