- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.199
- 548
- 36
- Konu Sahibi Manolyakokulusimit
Amin. Sonucunu yaz mutlaka canım. Merakla bekliyorumAynen oyle kuzum cok uzuldum ilk bebisimi ende dusurunce kimseye yasatmasin rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. Sonucunu yaz mutlaka canım. Merakla bekliyorumAynen oyle kuzum cok uzuldum ilk bebisimi ende dusurunce kimseye yasatmasin rabbim
Canım sen en son ne zaman adet oldun? Ben adetin geçti sandimGittim kizlar kanda birsey yok adetin ustunden 20 gun gectimi dediler gecmedi dedim niye sorular ki
Yok canim gecen hafta hafif bir kanama oldu yuzuk parmagim kadar sadeceCanım sen en son ne zaman adet oldun? Ben adetin geçti sandim
Burda ayın başında az bir kanama olduğunu yazmışsın. Eğer o dediğin geçen haftaysa yerleşme olabilir. Ama yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe olur. Baya kan geldiyse bir ultrasonla baksınlar. Kist falan olabilir canım.Adetim ayin basindaydi cok az geldi serce parmagim kadar o yuzden yptm testi
Canim cok az kan geldi iste ama kandada birsey cikmadi sadece gebelik testi nde cizgi silik ciktiBurda ayın başında az bir kanama olduğunu yazmışsın. Eğer o dediğin geçen haftaysa yerleşme olabilir. Ama yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe olur. Baya kan geldiyse bir ultrasonla baksınlar. Kist falan olabilir canım.
Kanda cikmadiysa yoktur canım üzgünümCanim cok az kan geldi iste ama kandada birsey cikmadi sadece gebelik testi nde cizgi silik cikti
Amin insallah canim yaBu testler yanlış çıkabiliyor. .kanda çıkmadiysa yok demektir.eğer ki adet gecikmesinde 10.gün sonra tektar yapın..bedende geçenlerde öyle çıktı ama hamile.değilmişim. .Rabbim. herkese nasip.etsin..
Gidicem canim doktoraKanda cikmadiysa yoktur canım üzgünüm. Ama bir doktora mutlaka görün. Hormonlarına da baksın. Ultrasonla da muayene etsin. Neden öyle bir kanama olmuş onu öğren. Sonra yine denersin üzme kendini, stres yapma
Meraba benim kuzenimde de pko var geç adet düzeni yok beta baktırdı 15 çıktı doktor bekleyelim 2 hafta sonra gel demiş sizinde mi öyle oldu bebeğinizi Allah bağışlasın kızınızmı oldu kuzenim kız çocuk için deliriyoBurda ayın başında az bir kanama olduğunu yazmışsın. Eğer o dediğin geçen haftaysa yerleşme olabilir. Ama yerleşme kanaması kahverengi ya da pembe olur. Baya kan geldiyse bir ultrasonla baksınlar. Kist falan olabilir canım.
Bu mübarek ayda allah herkesin gönlüne göre versin..Amin insallah canim ya
Amin canım aminnnBu mübarek ayda allah herkesin gönlüne göre versin..