- 27 Nisan 2018
- 316
- 84
- 98
- 30
- Konu Sahibi Manolyakokulusimit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olma ihtimaliniz var pembeliklerden anladığım kadarıylaKızlar dünden beri yaptığım gebelik testleri bugun yaptigimda birsey cikmadi az önce yaptim sizde hamilemiyim ya kafam karisti?
Canım ortadaki pozitif gösteriyor ama degeler iyse negatif adetinize kacgundur varKızlar dünden beri yaptığım gebelik testleri bugun yaptigimda birsey cikmadi az önce yaptim sizde hamilemiyim ya kafam karisti?
Iflahim kurudu teste para vermekten1 test daha al bence
Ben ilk 2 testte gördüm sanki ama 2.teste idrarı fazla dökmüşsünIflahim kurudu teste para vermekten![]()
Galiba bilmiorum ki ilk bastakindede hafif var cizgi gorunuo hafifBen ilk 2 testte gördüm sanki ama 2.teste idrarı fazla dökmüşsün
Adetim ayin basindaydi cok az geldi serce parmagim kadar o yuzden yptm testiNe zaman çıktı çizgi hemen mi yoksa bi kaç saat sonra mı? Ve adetinize kaç gün var?
Acaba yerleşme kanaması falanmıydı. Ama daha koyu çıkması lazımdı testte. Bence sağlık ocağına git kan ver en kesin çözüm.Adetim ayin basindaydi cok az geldi serce parmagim kadar o yuzden yptm testi
Gidicem kuzum yaAcaba yerleşme kanaması falanmıydı. Ama daha koyu çıkması lazımdı testte. Bence sağlık ocağına git kan ver en kesin çözüm.
Nasılsa eninde sonunda kan vericeksin idrar testleri çok yanıltıcı oluyor kanda neyse o çıkar hakkında hayırlısı olsun inşallah:)Gidicem kuzum ya
Insallah canimNasılsa eninde sonunda kan vericeksin idrar testleri çok yanıltıcı oluyor kanda neyse o çıkar hakkında hayırlısı olsun inşallah:)
Duzenli degildi kurtajdan sonra bpzuldu bu ayin basindada cok az yuzuk parmagim ladar kanama geldi sabah ilk idrarla yaptim o hafif silik cizgi cikanlar sabah ilk idrarlaSabah ilk idrarla test yap bence. En son ayın başında mı adet gördün? Adetin düzenli mıdır? Kaç günde bir adet görüyorsun?
Insllah cnim ya benimde adet problemli kan vermeye gidicm smdi benimde ilk bebegimde ayni boyleydi cizgi gittim beta 45 ckmisti ertesigun 964 olduAyın başındaki yerleşme kanaması olsaydı şimdiye baya belirgin çıkması lazımdı ikinci çizginin. O kanama belki farklı bir nedenden olabilir. Testlerin ilk ikisinde çizgi görünüyor gibi ama hemen mı belirdi çizgiler yoksa bekledi mı baya? Eğer hemen çıktıysa olabilir bı kan testi ver bence. Çünkü benim de çok düzenli değildi adetlerim. 35-40 günü bulurdu. On gün geçmişti üstünden ve HCG 63 çıkmıştı. Normal bir gebelik için çok düşük ama benimki geç döllenmeydi. Çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı gebeliğimde. İnşallah senin için de hayırlısı olur.
Bizim gibi adeti düzensiz olanlar tahmin edemiyor ki. Adetim geçti mi geçmedi mi geçtiyse kan gün geçti acaba diye hesap yapıp duruyorum :) Allah gönlüne göre versin. Bı git bak bakiyim. Biz de böyle bu saatlerde dayanamayıp özel hastanede kan vermiştik. Düşük çıkınca gün aşırı belki on defa gitmiştik kan vermeye. Rabbim kimseyi aratmasin.Insllah cnim ya benimde adet problemli kan vermeye gidicm smdi benimde ilk bebegimde ayni boyleydi cizgi gittim beta 45 ckmisti ertesigun 964 oldu
Aynen oyle kuzum cok uzuldum ilk bebisimi ende dusurunce kimseye yasatmasin rabbimBizim gibi adeti düzensiz olanlar tahmin edemiyor ki. Adetim geçti mi geçmedi mi geçtiyse kan gün geçti acaba diye hesap yapıp duruyorum :) Allah gönlüne göre versin. Bı git bak bakiyim. Biz de böyle bu saatlerde dayanamayıp özel hastanede kan vermiştik. Düşük çıkınca gün aşırı belki on defa gitmiştik kan vermeye. Rabbim kimseyi aratmasin.