• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi yardimci olunuzz test sonucum hakkinda...

cancannur

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
145
33
298
Konya
Kizlarbu sabah test yaptim sonuc cift cizgi ama yanilma payi olur mu kan testine gidemedim henuz ama bosa heyecan yapmali miyim???
IMG-20160530-WA0000.jpeg

Hayirlisi olsun hamilesin :) hemde % 100 bu kadar koyu cikipta yalnia cikan hic gormedim :):) sevin rahat rahat :) Rabbim kucagina almayi basip etsin inşallah

Hayirlisi olsun hamilesin :) hemde % 100 bu kadar koyu cikipta yalnia cikan hic gormedim :):) sevin rahat rahat :) Rabbim kucagina almayi basip etsin inşallah

Cok tesekkur ederim ...amin insallah, ama iste acaba test bozuk mudur diye supheye dustum yarin kan testi yaptiricm burda okudukca iyice evham yaptim acikcasi :anne::KK66:

Cok tesekkur ederim ...amin insallah, ama iste acaba test bozuk mudur diye supheye dustum yarin kan testi yaptiricm burda okudukca iyice evham yaptim acikcasi :anne::KK66:
Yok yok canim yanlis deildir yani :) yanlis cikan testler cok cok asiri derecede silik testler :) bence sen kan testi ver ama muayneyede gir bugun. Ben ilk ogrendigimde baya baya silikti evdede baya test vardi merakimdan boyna test yapar koyulasmasina bakardim :):) bu kadar koyu oldugunda keseyi gormustuk :):) buyuk ihtimal keseyide gorursun bugun canim gir bi muayneye :) cevabini sonuclarini merakla bekliyorum. Umarim hastaneye gitmeden once okursun msjmi

Yok yok canim yanlis deildir yani :) yanlis cikan testler cok cok asiri derecede silik testler :) bence sen kan testi ver ama muayneyede gir bugun. Ben ilk ogrendigimde baya baya silikti evdede baya test vardi merakimdan boyna test yapar koyulasmasina bakardim :):) bu kadar koyu oldugunda keseyi gormustuk :):) buyuk ihtimal keseyide gorursun bugun canim gir bi muayneye :) cevabini sonuclarini merakla bekliyorum. Umarim hastaneye gitmeden once okursun msjmi

Okudum canim bugun hekimlige gidip kan verdim doktora gidicem ama once kesinlestirip iyi bi doktor bulup takipleri yaptirmak istiyorum ...sonra memnun kalmayip hekim gezmek de kotu olur sanirim bilemiyorum tecrubelerinden faydalanmak isterim:KK15:
:KK66:

Hayırlı olsun insallah sağ saglim kucağına almak nasip olsun canim bi doktora git kesinlestir:-)

Resmen Ben burdayım Anneeee diye bağırmış bebişin yerim onu :KK25: gözün aydın tatlım darısı bize olsun inşallah :dua::KK200:

Evet arkadaslaar soncumu da aldim pozitif hcg 5120 cikti detayli kan testi yapilacak onun sonuclarini da yarin alicam ....allah im istwyen herkese yasatsin bu sevinci herkesin gonlune versin aminn :halay::KK54::KK56::KK68:

Evet arkadaslaar soncumu da aldim pozitif hcg 5120 cikti detayli kan testi yapilacak onun sonuclarini da yarin alicam ....allah im istwyen herkese yasatsin bu sevinci herkesin gonlune versin aminn :halay::KK54::KK56::KK68:
Ultrasonla bakmadimi bu sonuçla kese görünür belki bebekte görünür canim

Kadin doguma cuma gidicem canim asm ye gittim ben simdilik kesin sonucu almayi bekliyordum...bulundugum yerde iyi bi doktor ariyorum iste bakalim bu hafta gidicen
Git git bu arada folic asit başlaman lazım bir an önce git

Evde folic vardi onu kullaniyorum doktorda yazacaktir zaten...asm deki doktor kalp atislari bile duyulabilir demisti bakalim hayirlisi insallah...biraz plansiz oldu ama hayirlisi boleymis...
Amann boşver buyur gider plansız olsun varsın başka varmı çocuğun keşke isteyenlerin de böyle plansız oluverse tabi benimde:-) duyulur canim insallah sağlıkla al kucağına oh mis gibi kokusu nasilda guzel olur içine katasin gelir

Canim hayirlisi olsun :) hemen git ultrasona keseni gor icin rahat etsin sonra hekimi dusunursun cunku degerin baya yuksek karindan ultrasonla bebisin gorunur sonra hekim arastirmasina girersin canim. Rabbim sag saglim kucaguna almayi nasip etsin insallah :)

Amann boşver buyur gider plansız olsun varsın başka varmı çocuğun keşke isteyenlerin de böyle plansız oluverse tabi benimde:-) duyulur canim insallah sağlıkla al kucağına oh mis gibi kokusu nasilda guzel olur içine katasin gelir
Evet bakalim artik ilk cocugum olacak allah izin verirse...seneye sinav telasim da olacak o yuzden iste ne bilimm...insallah canim send
Canim hayirlisi olsun :) hemen git ultrasona keseni gor icin rahat etsin sonra hekimi dusunursun cunku degerin baya yuksek karindan ultrasonla bebisin gorunur sonra hekim arastirmasina girersin canim. Rabbim sag saglim kucaguna almayi nasip etsin insallah :)
Amin insallah 6 haftalik gibi dediler normal mi acaba hemen gidiciim doktora :halay:

Back