Kizlar bi yardim edin

kumsal880

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
16
1
1
36
Slm kizlar benim sat 25.12 bat ise 22siydi 4 gün geciktim idrar testleri negativ ve bugun silerken peceteye leke geldi pembe ve alt karnim kasiklarim belim felaket agriyo adetmi oluyorum yoksa yerlesme kanamasimi bilemedim fotografi atmak isterdim ama yanlis anlasilir diye atmadim negativi görüp sonra leke gelip hamile olanlar varmi yada bu leke ne olabilir sizin yardimiza ihtiyacim var simdiden tskler ve egerki yerlesme kanamasiysa nezamana postiv olur idrar testim ...normalde adete yakin oluyormus yerlesme 3-5 gun yada bat tarihinde oluyormus geciktikten sonra olup hamile olan varmi ...

Adetiniz normalde duzenli midir? Gec dollenme olmus olabilir ya da kist vardir. Yarin sabah yine test yapin. Olmazsa kadin doğuma gorunun.

Adetiniz normalde duzenli midir? Gec dollenme olmus olabilir ya da kist vardir. Yarin sabah yine test yapin. Olmazsa kadin doğuma gorunun.
Adettim genelde 26-28 arasi gelir hic gecikmez ama anliyamadim hemen yarin test yapsam cikarmikki neoldugu sade bi lekeydi suan ne agrim var ne baska bisey ped taktim damlama bile yok yani anliyamadim ilk defa böyle biseyle karsilastim... hic basina gelen yokmu negativ positiv cikan böyle bi olaydan sonra yada kistm acaba biraz bi tedirgin oldum ama kimsenin basina gelmemis sanirim

Kizlar bi bakin lütfen adet gecikmesi 9 gün oldu 4 günden itibaren sadece silerken pembe kahvengi leke var nedense bitmedi 5 gün oldu yerlesmemi anliymaadim ilk idrar degildi ama saat 4,15 gibi test yaptim ondanda anliymaadim bi bakarmissiniz lutfen kafam allak bullak oldu bukadar uzun süre yerlesme olurmu ve test böyle cikarmi yasayanlar bi yardimci olsun lutfen gec döllenmemi nedir bu yani yani okuyorum bazilari yerlesme kanamasini adetten 12 gün önce yasiyo ve adet gunu yada 1 -2 gün gecince ögreniyo gec döllenmeyse bir hafta dahami beklicem emin olmak icin

Eklentiler

• 20230131_163107.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 81
  • 20230131_161832.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 87
Ortada hafif bi cizgi var gibi orasi aklimi karistirdi lütfen bi bakin

Evet sanki belli belirsiz bı çizgi var gibi çok dikkatli bakınca gözüküyor ama birazdaha bekleyip testi tekrar edin netleşir belki o çizgi
Evet bende öyle gördüm gibi ama emin olamadim vok bellide degil bellirsizde degil degisik bisey ve 5 gündür silince kahverengi pembe peceteye gelen leke anliyamadim yinede cok tskler cvbin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…