Merhaba arkadaslar. Ben 5 hafta 5 gunluk hamileyim ve ilk hamileligim. 07.08 de beta hcg degerim 50 , 14.08 de 998 , 18.08 de sabah uyandigimda kanamam olmustu ve kirmizi renkte bildiginiz adet kanamasi gibi sonrasi pembelesti ve 2 saat icin de kesildi. Bu arada buzamana kadar karindan bakilan ultrasonda kese hic gorulmemisti Hemen doktora gittik ayni gun kese yine gorunmedi. Doktor beta hcg istedi ve 3500 cikti doktor dusuk riski olabilicegini soyledi ve igne yapti progesteron verdi gunde 3 adet. 2 gun sonra tekrar gel kan degerine ve ultrasond bakalim tekrar dedi. Bu arada kanama tekrar etmedi dun sabahtan bu yana. Adetim geceli tam 11 gun oldu sizce yerlesme kanamasi olabilirmi. Yerlesme kanamasi genelde kahve rengi lekelenme seklinde olur diyorlar.
Yarin kontrole gidicem ama kafayi yicem bebek varmi yokmu. Olmasada Allahin takdiri tabi ama bu belirsizlik beni olduruyo sizce durumum nedir. Nolur yardim edin
Yarin kontrole gidicem ama kafayi yicem bebek varmi yokmu. Olmasada Allahin takdiri tabi ama bu belirsizlik beni olduruyo sizce durumum nedir. Nolur yardim edin