- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 36
- Konu Sahibi Mavi mavi1
-
Kendi doktoruma sordum da hamilelilten kaynaklı hormonal olabilir desi net bişi demesi cildiyeye görün dedi o kadar. Ama cildiye de net bişi demedi olasılık üzerinden konuştu. Ve hala aynı dediğim gibi birkaç gün oluyo geçiyo sonra yine çıkıyoÇok enteresan ilk defa duruyorum. Kahverengi lekeler oluşur da bu çok garip. Kendi doğum doktoruna sordun mu bunu ? Hormon testi falan yapıldı mı ? Yediğin bişey dokunuyor olabilir mi ?
Haklısınız gitsem iyi olacak çünkü baktıkça moralim bozuluyor huzursuz oluyorum acaba bebeğim de bir sorun yaratır mı diyeCanın acaba bir kan tahlili mi yaptırsan sadece cildiye ile kalmasan
Şöyle ki, karaciğerdeki mini mini aksamalar cilde yansıyor
Hem dahiliye senin için genel bir kontrol olur hem aklında kalmaz
geçmiş olsun
Benimki gibi bişi miydi aynı yani sizde de olanBenim de ilk hamileliğimde olmuştu alerji imiş krem filan vermişti geçmişti umarım sizinki karaciğerle ilgili bişey değildir
Yok Dr baktı o değil dedi cildin hassas ondan oluyo dedi ama bu kızarıklıklar hergün olmuyo ki iki gün oluyo geçiyo sonra yine çıkıyoSedef veya egzama olmasın?
Aynen öyle benimde kafamı karıştıran şey o sadece göğsümün üst kısmında çıkıyo başka bi yerimde çıkmıyo göğsümün alt kısımlarında bile çıkmıyo sadece üstte oluyo nedenseBen karaciğer olduğunu sanmıyorum. Çünkü karaciğer değerleri ileri aylarda çıkar. Daha çok yeni. Ben de hep olurdu karaciğer değeri yükselmesi. Alerji olabilir. Hemen doktora git daha başında müdahale edilsin. Hani hormonlar diyecem ama niye sadece göğüs kısmı
O zaman başka bir doktora daha görün. Leke gibi kalması başka çıkıp kaybolması bambaşka canım.bir de hamilesn ihmal etmeKendi doktoruma sordum da hamilelilten kaynaklı hormonal olabilir desi net bişi demesi cildiyeye görün dedi o kadar. Ama cildiye de net bişi demedi olasılık üzerinden konuştu. Ve hala aynı dediğim gibi birkaç gün oluyo geçiyo sonra yine çıkıyo
İnşaallah ciddi bişi değildir. Bebeğime bişi olmazO zaman başka bir doktora daha görün. Leke gibi kalması başka çıkıp kaybolması bambaşka canım.bir de hamilesn ihmal etme
Göğsümün üstünde yukarı doğru oldu geçti sonra arasında oldu doktora gittim üstündekileri gibi geçer diye bekledim. Geçmedi bide daha çoktu kaşıntı da oluyodu. Kremle geçti. Kırmızı kırmızı bi ay sürmüştü bende 19-20 haftalardaydımBenimki gibi bişi miydi aynı yani sizde de olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?