Kızlar bi toplanın hele nedir bu

Mavi mavi1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
344
141
103
36
Günaydın kk nın tatlı kızları sizlere bi sorum olacaktı daha doğrusu derdim. Hamileliğimin neredeyse 6. 7. Haftasından göğsümün sadece üst kısımlarında pembe pembe bazen çok hafif kabarcıklı lekele çıkıyo. Bu lekeler ertesi gün yada iki gün sonra kendiliğinden geçiyo. Sonra bi kaç gün sonra tekrar çıkıyo, sonra tekrar geçiyo. Cildiyeye gitmiştim kıyafetini iki kez durula parfüm Vs kullanma demişti aynen uyguladım ama değişen bişi yok. Hamilelilten önce böyle bi durum yoktu hamilelik sürecinde ortaya çıktı. Sizlerden ricam hamileliğin başına böyle bişi gelen var mı ya da fikri olan lütfen yorumlarınızı yazın benim için önemli.

Çok enteresan ilk defa duruyorum. Kahverengi lekeler oluşur da bu çok garip. Kendi doğum doktoruna sordun mu bunu ? Hormon testi falan yapıldı mı ? Yediğin bişey dokunuyor olabilir mi ?

Canın acaba bir kan tahlili mi yaptırsan sadece cildiye ile kalmasan
Şöyle ki, karaciğerdeki mini mini aksamalar cilde yansıyor
Hem dahiliye senin için genel bir kontrol olur hem aklında kalmaz
geçmiş olsun

Benim de ilk hamileliğimde olmuştu alerji imiş krem filan vermişti geçmişti umarım sizinki karaciğerle ilgili bişey değildir

Çok enteresan ilk defa duruyorum. Kahverengi lekeler oluşur da bu çok garip. Kendi doğum doktoruna sordun mu bunu ? Hormon testi falan yapıldı mı ? Yediğin bişey dokunuyor olabilir mi ?
Kendi doktoruma sordum da hamilelilten kaynaklı hormonal olabilir desi net bişi demesi cildiyeye görün dedi o kadar. Ama cildiye de net bişi demedi olasılık üzerinden konuştu. Ve hala aynı dediğim gibi birkaç gün oluyo geçiyo sonra yine çıkıyo

Canın acaba bir kan tahlili mi yaptırsan sadece cildiye ile kalmasan
Şöyle ki, karaciğerdeki mini mini aksamalar cilde yansıyor
Hem dahiliye senin için genel bir kontrol olur hem aklında kalmaz
geçmiş olsun
Haklısınız gitsem iyi olacak çünkü baktıkça moralim bozuluyor huzursuz oluyorum acaba bebeğim de bir sorun yaratır mı diye

Ben karaciğer olduğunu sanmıyorum. Çünkü karaciğer değerleri ileri aylarda çıkar. Daha çok yeni. Ben de hep olurdu karaciğer değeri yükselmesi. Alerji olabilir. Hemen doktora git daha başında müdahale edilsin. Hani hormonlar diyecem ama niye sadece göğüs kısmı

Hamilelikte hormonal değişimlerden dolayı normal olduğunu düşünüyorum .
Kötü bir şey olabilme ihtimali hiç aklıma gelmedi.
Ama yine de tedbir almak lazım.
Baktirin mutlaka..

Aynen öyle benimde kafamı karıştıran şey o sadece göğsümün üst kısmında çıkıyo başka bi yerimde çıkmıyo göğsümün alt kısımlarında bile çıkmıyo sadece üstte oluyo nedense

O zaman başka bir doktora daha görün. Leke gibi kalması başka çıkıp kaybolması bambaşka canım.bir de hamilesn ihmal etme

Dün akşam da çıkmıştı mesela bu sabah hafifledi ve geçti. Hiç böyle bir durum başına gelen yok mu

Benimki gibi bişi miydi aynı yani sizde de olan
Göğsümün üstünde yukarı doğru oldu geçti sonra arasında oldu doktora gittim üstündekileri gibi geçer diye bekledim. Geçmedi bide daha çoktu kaşıntı da oluyodu. Kremle geçti. Kırmızı kırmızı bi ay sürmüştü bende 19-20 haftalardaydım

Slm kızlar dün dahiliyeye gitmiştim önerileriniz üzerine. Tahlil fln yaptı Dr. Bugün sonuçlara baktı bişi yok dedi hormon tahlili fln da yapmıştı. Tahlilleri bi sorun yok dedi. Acaba neden oluyo ki böyle? İki gün önce yine çıkmıştı ama bugün gitmiş yine kaybolmuş izler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…