ya marketlerde yok tabı kozmetıkcılerde,parfumerılerde var hemde fıyatlarıda uygun ya boyaların bu kadar cabuk akması sac yapındanmı kaynaklanıyor,cunku bende akma dıye bır sorun olmuyor hıc,4 kutu boya gıdıyorsa loreal gercekten pahalı gelır:) senın tup boya kullanman lazım,lorealın majirel tüp boyalar var ama onlarda 13 lıra yazıyor nette ,selectıve sana daha ıyı gelır hem fıyatı uygun hemde dah kalıtelı,ben hıc kullanmadım ama her gırdgım parfumerıde once onu tavsıye etmıslerdı
canım en güzel küllüler lorealde diye dumuştum..bence saçını küllü kumrala boyamalısın..kızıllıklardan kurtulmanın tek yolu bu..hatta ilk seferde akabilir, zamanla bikaç boyamada kurtulursun kızıllardan...hatta ve hatta mavi saç boyası varmış ve ya da gri..bunlardan da fındık büyüklüğünde küllü kumrala koyuyormuşsun, küllü renk garanti oluyormuş diye okumuştum forumlarda..bunu da bi araştır istersen...
aldıgın boyana mavı boya eklemenı tavsıye etmem conku mavı boyayı sacı sarı renge boyarken kullanıyorlarmıs turunculasmasını onlemek ıcın sen kullu acık kahve boyasan ısını gorurbunu hiç duymamıştım mavi boya doru olabilir tabi denemek lazım..ama biz işi garantiya alalım külü bi renk alıp sanırım boyamak en iisii...
aldıgın boyana mavı boya eklemenı tavsıye etmem conku mavı boyayı sacı sarı renge boyarken kullanıyorlarmıs turunculasmasını onlemek ıcın sen kullu acık kahve boyasan ısını gorur
insallah ıyı olur resım koyda gorelım canım
olur canım merak etme,saç rengı kızıl olup bıraz akınca kullu kumrala ya da kahveye boyayıp kızıllıgı buyuk olcude kapatanları bılıyorum senın sacında kızıl yok daha kolay olcak kızılımsı turuncumsu parlamaları kapatmak o yuzden ıcın rakat olsun ılk seferde %100 kapatamazsan bıle ıkıncıde tamamen kapanır renk oturmaya baslar canımttlım naberr:))bugn buralarda boyayı bulamadım hep kızıl tonları vardı ..yarın daha büyük bi kozmetkten alıcam açık küllü kumral alıorum inşş olurr....
resım var oncekı sayfalarda konmustu o kadar kızıllık yok oncekı sayfalara bakın ıstersenız resımler vardıcnm şimdiki saç rengini görsek daha iyi olurdu aslında ne kadar kızıllık var küllü renklerde kapatmıo çünkü rengarenk oluyo kızıllar ağırlıklıysa
baktım cnm ama resim yok bende gözükmüo:)resım var oncekı sayfalarda konmustu o kadar kızıllık yok oncekı sayfalara bakın ıstersenız resımler vardı
baktım cnm ama resim yok bende gözükmüo:)
olur canım merak etme,saç rengı kızıl olup bıraz akınca kullu kumrala ya da kahveye boyayıp kızıllıgı buyuk olcude kapatanları bılıyorum senın sacında kızıl yok daha kolay olcak kızılımsı turuncumsu parlamaları kapatmak o yuzden ıcın rakat olsun ılk seferde %100 kapatamazsan bıle ıkıncıde tamamen kapanır renk oturmaya baslar canım
vardı canım ama mseda arkadasımız kaldırmıs demekkı :) kullu renk neden olmuyorkı bır cok kısı kızıllardan kullu renklerle kurtuluyorbaktım cnm ama resim yok bende gözükmüo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?