• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bi sorum var bakarmısınız...

ya marketlerde yok tabı kozmetıkcılerde,parfumerılerde var hemde fıyatlarıda uygun ya boyaların bu kadar cabuk akması sac yapındanmı kaynaklanıyor,cunku bende akma dıye bır sorun olmuyor hıc,4 kutu boya gıdıyorsa loreal gercekten pahalı gelır:) senın tup boya kullanman lazım,lorealın majirel tüp boyalar var ama onlarda 13 lıra yazıyor nette ,selectıve sana daha ıyı gelır hem fıyatı uygun hemde dah kalıtelı,ben hıc kullanmadım ama her gırdgım parfumerıde once onu tavsıye etmıslerdı

saç yapısındanmı bilemiorum ttlım ama bir yıkamada aktını bilirim ayın sonunu zor getiriorum boyamak için renk matlaşıo ve hiç hoş durmuyo:(selectıve bu markayı sorucam yarın artık alıyım boya bayamam lazım dplerm çıkmadan daha fazla:((

canım en güzel küllüler lorealde diye dumuştum..bence saçını küllü kumrala boyamalısın..kızıllıklardan kurtulmanın tek yolu bu..hatta ilk seferde akabilir, zamanla bikaç boyamada kurtulursun kızıllardan...hatta ve hatta mavi saç boyası varmış ve ya da gri..bunlardan da fındık büyüklüğünde küllü kumrala koyuyormuşsun, küllü renk garanti oluyormuş diye okumuştum forumlarda..bunu da bi araştır istersen...

bunu hiç duymamıştım mavi boya doru olabilir tabi denemek lazım..ama biz işi garantiya alalım külü bi renk alıp sanırım boyamak en iisii...

bunu hiç duymamıştım mavi boya doru olabilir tabi denemek lazım..ama biz işi garantiya alalım külü bi renk alıp sanırım boyamak en iisii...
aldıgın boyana mavı boya eklemenı tavsıye etmem conku mavı boyayı sacı sarı renge boyarken kullanıyorlarmıs turunculasmasını onlemek ıcın sen kullu acık kahve boyasan ısını gorur

aldıgın boyana mavı boya eklemenı tavsıye etmem conku mavı boyayı sacı sarı renge boyarken kullanıyorlarmıs turunculasmasını onlemek ıcın sen kullu acık kahve boyasan ısını gorur

yok ttlım zaten denemem okadar deil:))))küllü bi renk işimi görcek sanırım saol ttlım yorumların için saçlarımı hallediyim buraya resmimi koyaarım bakalım nasıl olcak:kahve:

ttlım naberr:))bugn buralarda boyayı bulamadım hep kızıl tonları vardı ..yarın daha büyük bi kozmetkten alıcam açık küllü kumral alıorum inşş olurr....
olur canım merak etme,saç rengı kızıl olup bıraz akınca kullu kumrala ya da kahveye boyayıp kızıllıgı buyuk olcude kapatanları bılıyorum senın sacında kızıl yok daha kolay olcak kızılımsı turuncumsu parlamaları kapatmak o yuzden ıcın rakat olsun ılk seferde %100 kapatamazsan bıle ıkıncıde tamamen kapanır renk oturmaya baslar canım

cnm şimdiki saç rengini görsek daha iyi olurdu aslında ne kadar kızıllık var küllü renklerde kapatmıo çünkü rengarenk oluyo kızıllar ağırlıklıysa

cnm şimdiki saç rengini görsek daha iyi olurdu aslında ne kadar kızıllık var küllü renklerde kapatmıo çünkü rengarenk oluyo kızıllar ağırlıklıysa
resım var oncekı sayfalarda konmustu o kadar kızıllık yok oncekı sayfalara bakın ıstersenız resımler vardı

olur canım merak etme,saç rengı kızıl olup bıraz akınca kullu kumrala ya da kahveye boyayıp kızıllıgı buyuk olcude kapatanları bılıyorum senın sacında kızıl yok daha kolay olcak kızılımsı turuncumsu parlamaları kapatmak o yuzden ıcın rakat olsun ılk seferde %100 kapatamazsan bıle ıkıncıde tamamen kapanır renk oturmaya baslar canım

ewt ttlım kapatıcanı düşünüorum bnde çnkü fazla kızıl deil allahtan:))boyadıktan sonra resim koyucam sizde bakarsınız nasıl olmuş bana fikir verirsiniz olmazsa bi kez daha boyarım 15 gün arayla:))tam oturur renk inşş:))

Back