küllü renkler denemelisin lorealin küllü kahvesi var bir bak istersen yalnız bu boya ultra açıcı özellikli
canım açık kahwe kapatmaz o renkleri.koyu da yapsan yıkandıkça yine o kızıl parlamalar oluşur.anladığım kadarıyla kahweye dönmek istiyorsun.istersen palettenin radiance serisi war.bi incele...ablam boyamıştı we büyük oranda başarı sağladı...
radıance serisi olabilir cnm ama 4 renk var radıance de 3ü kızıl biri büyülü kahve. büyülü kahveyi deneyebilirsin ama işe yarıycağını sanmıorum açık bir renk koyu kahveyi açmak için başarılı olabilir küllü renkler kızıl kapama da daha iyi sanki aklına yatanı dene umarım iyi sonuç alırsın
arkadaşlar bu lorealin ultra açıcılı serisi sadece kendi sacınızda sonuc veriyor.boyalı saçı açmıyor.bizzat denedim olmadı.diplerden çıkan saçlarım aynı kutunun üstündeki renk gibi olurken diğer kısımlarda tık yok :umursamaz:
Kızıllıklardan kurtulmak için küllü kahve tonlarına boyamalısın başka çare yok cnm
yıpransın ıstemıyorsan bıtkısel boyaların kullu renklerıne bak ben colorx kullanıyorum ve memnunum hemde ekonomık,kullu acık kahve dıye bır renk vardı hangı amrkada bılmıyorum ben onu cok merak ettım ama nette bulamadım parfumerılerden bulabılırsın katologlardan bakarakultra açıcılı istemiorum ttlım çnkü saçlarımı daha yeni açtırdım yıpransın istemiorum ama küllü renkleri duymuştum denemek lazımm saoll ttlımm yorumun için opuyorumnanaktan
ben buyulu kahveyı kullanmıstım kızılları kapatmaz dahada parlatır hemde rengı acmaz hem turunculasır hemde kızıl kızıl parlar deneme bence sen kullu renklerın kahvelerını deneradıance serisi olabilir cnm ama 4 renk var radıance de 3ü kızıl biri büyülü kahve. büyülü kahveyi deneyebilirsin ama işe yarıycağını sanmıorum açık bir renk koyu kahveyi açmak için başarılı olabilir küllü renkler kızıl kapama da daha iyi sanki aklına yatanı dene umarım iyi sonuç alırsın
yıpransın ıstemıyorsan bıtkısel boyaların kullu renklerıne bak ben colorx kullanıyorum ve memnunum hemde ekonomık,kullu acık kahve dıye bır renk vardı hangı amrkada bılmıyorum ben onu cok merak ettım ama nette bulamadım parfumerılerden bulabılırsın katologlardan bakarak
ya ben colorx den once hep palettenın tup boyasını vıtalı kullanıyordum ama ona kullu kahve yok kullu kumral var oda koyu yapar aslında lorealın ultra acıcılı kullu kahvesı olurdu cunku onların acıcıları toz acıcı degıl boyanın ozellıgı acıcılı olması ben palettenın acıcılı buyulu kahvesını kullanmıstım boyalı sacı cok acmıyor zaten ama koyulaastırmıyorda,yıpratmıyorda ben acıcılı boyayı sacımın uclarına acıcı yaptıktan sonra boyamıstım hemde genede yıpranmadı bence lorealı deneyebılırsın,bıtkısel boyalarda o kadar cabuk akmıyor bana colorx ve forecolor tavsıye etmıslerdı bunlar bıtkısel,yada selectıve deneyebılırsın ondada vardı yanılmıyorsam kullu kahve,ben hangı markada hatırlamıyorum bırınde kullu acık kahve gormustum ama resım yoktu sadece adını gordum netten bır bakayım yazarım hangı markada oldugunubitkisel boyalarla ilgili çabuk aktını filan duymuştum ne kadr doru bilmiorum...küllü renkler denicem sanırım ama renk koyuşlaşsın istemiorum açık renk kapatırmı sence canım..ayda iki kez boyarım olmazsa koyu olursa bu seferde renk açmaya uraşmıyımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?