• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bi sorum var bakarmısınız...

mseda

MeLeğİm BiZimLeSiN.......
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
1.819
7
116
İstanbul
saçlarım şu an kızıl kahve arada kızıl parlamalar var ben bunları yok etmek istiorum açık kahveye bayasam kapanırmı sizce yoksa dahamı koyu bi boya kapatır ne dersiniz cnlar burda saç konusunda bilgili hatunlar var :))))bu arada bundan bi önceki saç rengim bakırdı hala uçlardan sırıtıo burenk bana bi fikir ltfen :bbo:

canım açık kahwe kapatmaz o renkleri.koyu da yapsan yıkandıkça yine o kızıl parlamalar oluşur.anladığım kadarıyla kahweye dönmek istiyorsun.istersen palettenin radiance serisi war.bi incele...ablam boyamıştı we büyük oranda başarı sağladı...

küllü renkler denemelisin lorealin küllü kahvesi var bir bak istersen yalnız bu boya ultra açıcı özellikli

küllü renkler denemelisin lorealin küllü kahvesi var bir bak istersen yalnız bu boya ultra açıcı özellikli

ultra açıcılı istemiorum ttlım çnkü saçlarımı daha yeni açtırdım yıpransın istemiorum ama küllü renkleri duymuştum denemek lazımm saoll ttlımm yorumun için opuyorumnanaktan

canım açık kahwe kapatmaz o renkleri.koyu da yapsan yıkandıkça yine o kızıl parlamalar oluşur.anladığım kadarıyla kahweye dönmek istiyorsun.istersen palettenin radiance serisi war.bi incele...ablam boyamıştı we büyük oranda başarı sağladı...

ewt ttlm kahve tonları hoşuma gidio ama dediğin gibi bi kez yapmıştım alttan çıktı yine kızıl parlamalar:((((((radians serisine bakıcam canmm inşş istediğim gibi olurr:))))))))))

radıance serisi olabilir cnm ama 4 renk var radıance de 3ü kızıl biri büyülü kahve. büyülü kahveyi deneyebilirsin ama işe yarıycağını sanmıorum açık bir renk koyu kahveyi açmak için başarılı olabilir küllü renkler kızıl kapama da daha iyi sanki aklına yatanı dene umarım iyi sonuç alırsın

radıance serisi olabilir cnm ama 4 renk var radıance de 3ü kızıl biri büyülü kahve. büyülü kahveyi deneyebilirsin ama işe yarıycağını sanmıorum açık bir renk koyu kahveyi açmak için başarılı olabilir küllü renkler kızıl kapama da daha iyi sanki aklına yatanı dene umarım iyi sonuç alırsın

kızıldan kurtulmak çok zor biliorum ama en azından parlaklığı gtsin bana yeter kahvenn her tonu olabilir çok koyu olmamak şartıla arkadaşlarrakannehir

Kızıllıklardan kurtulmak için küllü kahve tonlarına boyamalısın başka çare yok cnm

arkadaşlar bu lorealin ultra açıcılı serisi sadece kendi sacınızda sonuc veriyor.boyalı saçı açmıyor.bizzat denedim olmadı.diplerden çıkan saçlarım aynı kutunun üstündeki renk gibi olurken diğer kısımlarda tık yok :umursamaz:

arkadaşlar bu lorealin ultra açıcılı serisi sadece kendi sacınızda sonuc veriyor.boyalı saçı açmıyor.bizzat denedim olmadı.diplerden çıkan saçlarım aynı kutunun üstündeki renk gibi olurken diğer kısımlarda tık yok :umursamaz:

bide öyle sorun var doru:((boyayı açmak zor oluyo ....ben saçlarım koyu renkken hep küllü sarıya bayadım sonuç açık bakırdı ve çoktaiyi bi renk tutturmuştum sonra deli gibi gittim kızıla boyadım çok pişmanim..b kızıl bela bişeyy

ultra açıcılı istemiorum ttlım çnkü saçlarımı daha yeni açtırdım yıpransın istemiorum ama küllü renkleri duymuştum denemek lazımm saoll ttlımm yorumun için opuyorumnanaktan
yıpransın ıstemıyorsan bıtkısel boyaların kullu renklerıne bak ben colorx kullanıyorum ve memnunum hemde ekonomık,kullu acık kahve dıye bır renk vardı hangı amrkada bılmıyorum ben onu cok merak ettım ama nette bulamadım parfumerılerden bulabılırsın katologlardan bakarak

ben buyulu kahveyı kullanmıstım kızılları kapatmaz dahada parlatır hemde rengı acmaz hem turunculasır hemde kızıl kızıl parlar deneme bence sen kullu renklerın kahvelerını dene

yıpransın ıstemıyorsan bıtkısel boyaların kullu renklerıne bak ben colorx kullanıyorum ve memnunum hemde ekonomık,kullu acık kahve dıye bır renk vardı hangı amrkada bılmıyorum ben onu cok merak ettım ama nette bulamadım parfumerılerden bulabılırsın katologlardan bakarak

bitkisel boyalarla ilgili çabuk aktını filan duymuştum ne kadr doru bilmiorum...küllü renkler denicem sanırım ama renk koyuşlaşsın istemiorum açık renk kapatırmı sence canım..ayda iki kez boyarım olmazsa koyu olursa bu seferde renk açmaya uraşmıyımmafoldumben

bitkisel boyalarla ilgili çabuk aktını filan duymuştum ne kadr doru bilmiorum...küllü renkler denicem sanırım ama renk koyuşlaşsın istemiorum açık renk kapatırmı sence canım..ayda iki kez boyarım olmazsa koyu olursa bu seferde renk açmaya uraşmıyımmafoldumben
ya ben colorx den once hep palettenın tup boyasını vıtalı kullanıyordum ama ona kullu kahve yok kullu kumral var oda koyu yapar aslında lorealın ultra acıcılı kullu kahvesı olurdu cunku onların acıcıları toz acıcı degıl boyanın ozellıgı acıcılı olması ben palettenın acıcılı buyulu kahvesını kullanmıstım boyalı sacı cok acmıyor zaten ama koyulaastırmıyorda,yıpratmıyorda ben acıcılı boyayı sacımın uclarına acıcı yaptıktan sonra boyamıstım hemde genede yıpranmadı bence lorealı deneyebılırsın,bıtkısel boyalarda o kadar cabuk akmıyor bana colorx ve forecolor tavsıye etmıslerdı bunlar bıtkısel,yada selectıve deneyebılırsın ondada vardı yanılmıyorsam kullu kahve,ben hangı markada hatırlamıyorum bırınde kullu acık kahve gormustum ama resım yoktu sadece adını gordum netten bır bakayım yazarım hangı markada oldugunu

nevacolor,selectıve de var küllü açık kahve ama nasıl renkler bilmiyorum sadece adları var katolog bulamadım

canım bnde sürekli loreal boyuyordum şimdi çok pahalı gelio bana çünkü dört kutu anca yetio:))sonra palete denedim çabuk akltı garnier denedim oda aynı bu bahsetiğin boyaları nerde bulabilirim baktım ben bu markalar yok göremedim hiçbiyerde sanırım daha büyük kozmetklerde oluyo sevilbilgin süvari gibi

ya marketlerde yok tabı kozmetıkcılerde,parfumerılerde var hemde fıyatlarıda uygun ya boyaların bu kadar cabuk akması sac yapındanmı kaynaklanıyor,cunku bende akma dıye bır sorun olmuyor hıc,4 kutu boya gıdıyorsa loreal gercekten pahalı gelır:) senın tup boya kullanman lazım,lorealın majirel tüp boyalar var ama onlarda 13 lıra yazıyor nette ,selectıve sana daha ıyı gelır hem fıyatı uygun hemde dah kalıtelı,ben hıc kullanmadım ama her gırdgım parfumerıde once onu tavsıye etmıslerdı

canım en güzel küllüler lorealde diye dumuştum..bence saçını küllü kumrala boyamalısın..kızıllıklardan kurtulmanın tek yolu bu..hatta ilk seferde akabilir, zamanla bikaç boyamada kurtulursun kızıllardan...hatta ve hatta mavi saç boyası varmış ve ya da gri..bunlardan da fındık büyüklüğünde küllü kumrala koyuyormuşsun, küllü renk garanti oluyormuş diye okumuştum forumlarda..bunu da bi araştır istersen...

mavi boyaları sarı ve röfleler için veriyorlarmış kozmetıkcıler,ben lorealın acıcılı kullu kahvesını alacaktım mavı boyayıda duymustum sordum kullu boyaya gerek yok ve de mavı boya sarılarda kullandırıyoruz demıslerdı

Back