Cilt Bakımı Ürünleri kızlar bi fikir verin...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

maviada

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
181
12
37
bi aydır falan göz altlarım acayip kuruyo ve kırmızı kırmızı oluyo.(cildim çok hassas ve kırmızı bu arada) bu arada yüzümü sadece suyla yıkarsam akşamları 2-3 günde iyileşiyo ama temizleyici jelle yıkarsam yine aynısı oluyo. eubos kullanıyorum güya hafif bi temizleyici ama yine de yara oluyo göz altlarım.(yıkarken bulaşıyo heralde) ne kullanabilirm temizleyici en hafifi ne olur öneriniz var mı? çok kötü duruyo,kapatıcı sürüp kapatmak istemiyorum daha kötü olcak. sadece gül suyuyla mı silsem akşamları? hem temizlesin hem yıpratmasın istiyrm.

bende 3lü set almıştım loreal jel-tonik-nemlendirici. sivilce sorunum vardı düzenli bir ürün kullanayım dedim ama eskisinden beter oldu. kozmetik ürünler bazen yaramıyor. şu an ben sadece su ve sabun kullanıyorum temizlik konusunda ve sanada tavsiyem bu olur. kükürtlü yada defne sabunu ile temizliğimi yapıyorum sonrada excipial hydro isimli dermokozmetik nemlendirici kullanıyorum, eczanelerde satılıyor. cildimi bir düzene soktum diyebilirim. gündüzleride kaliteli bir güneş kremi mutlaka kullan. babe önerebilirim. ama tabi bunlar bir öneri, cilt çok önemlidir, herşeyden önce şunu tavsiye ederimki bir doktora görün.

X