- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
o zaman ingilizvemi iyice gelistirip oyle donmem lqzim meslegim olsunSadece dil bilerek iş bulunur evet. Yani bulanlar gördüm. Hastanede tercüman gördüm ben ama onlar günlük ücret alıyordu.
Bu ara sağlık turizmi revaçta malum. Yabancı hastalar için tercüman şart
sumeyye mutfakta kadrolu olarak gitmis ama o saglikla alaklo.bi bolumde okumusSadece dil bilerek iş bulunur evet. Yani bulanlar gördüm. Hastanede tercüman gördüm ben ama onlar günlük ücret alıyordu.
Bu ara sağlık turizmi revaçta malum. Yabancı hastalar için tercüman şart
Benim gördüğüm tercümanlık ingilizce değildi. Çünkü drlar az cok ingilizce konusuyor zateno zaman ingilizvemi iyice gelistirip oyle donmem lqzim meslegim olsun
sumeyye mutfakta diye bi kadin varya. ona baktim. kiz hollanda buyumus evlenip trye donmus ve hastanede tercumanlkk yapiyo. cok ama cok ozendim. bende dondugumde is bulmak icin oyle bi bolummu okusam. ne yapsam faydasi olur . turkiyede dil bilerek sadece is sahibi olunurmu. memurluk olmaz artik zaten donunce yas gitmis olucak
. turkiyede ozelde dil ile ilgili isler cokmu. neler vermezdim sumeyyenn yerine olmak icin . donus surecini anlatmis. nasil ozendimbana da kismet olacakmi acaba
o zaman ingilizvemi iyice gelistirip oyle donmem lqzim meslegim olsun
niyeki is vardir begenmiyor lad is sorun orda. ah orda olsayd8m tonla is bulurdum. ing atamas8 kolay zatenbvok pismanum okul bitince tkerr sinava gidip ing okumagimdaDon de burdaki milyonlar gibi rezil rusva ol hayalperest kardesim
Ingilizcen superse degerlendirirsin elbette. Sonra da ah donmeyeydim diye dovunursun.
yurtdisindan donup cok mutlu olanlar var disardan gorundugu gibi dgl zor cok zor hemde benm mecburiyetlerim var su an yoksa katlaniomaz en azindan ing iyi ogreneyim geldigimde ozelde ise girerimDon de burdaki milyonlar gibi rezil rusva ol hayalperest kardesim
Ingilizcen superse degerlendirirsin elbette. Sonra da ah donmeyeydim diye dovunursun.
He girersin annem gel sen. Gelmeden once ulkede ne kadar issiz varmis, kisi basina ne kadar borc varmis,bunlari da okuyup gel lutfen.yurtdisindan donup cok mutlu olanlar var disardan gorundugu gibi dgl zor cok zor hemde benm mecburiyetlerim var su an yoksa katlaniomaz en azindan ing iyi ogreneyim geldigimde ozelde ise girerim
belki su an oyle ama bes alti yil once cok kolay atamam olurdu ing okusayfim. benum aptalligimHe girersin annem gel sen. Gelmeden once ulkede ne kadar issiz varmis, kisi basina ne kadar borc varmis,bunlari da okuyup gel lutfen.
Allah rizasi icin gozunuzu acin artik ya. Buranin sartlari belli. Orada bir baltaya sap olsaniz cok daha rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?