• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi fikir verin

Valla çevirmenlik için sırf bir dili konuşabilmek yetmiyor, iki dili de düzgün yazabilmek, imla kurallarını bilmek de lazım. Hatta çevirmenler o dili diğer dilin kültürüne uyarlayarak bir nevi yeniden yazıyorlar metni. Çevirmen olarak kimse size iş vermez -ki 3-4 dil bilip işsiz kalan çevirmenler biliyorum. Nickiniz durumunuzu yansıtıyorsa boşa hayal kurmayın derim ben, cidden çok zor yani. Bazen burada Türkiye için algı operasyonu yaptığınızı bile düşünüyorum sjsjs, bütün konular birbirinin kopyası gibi.
hayir tamamen kendi dusuncem. yurtidisi zor bikere hasret ozlem cok aileden uzaksin cocuklarin tek basina buyuyor cok kotu bisey bu . bende onceden yurtidisnu severim ama simdi gerceklere gordum bircok gurbetci donme k istiyor. benim hatam zamaninda okul.bitince 24 idim okumak istemedim tekrardan bazi sebeblerden ama okusayfim coktan memurdum:( hemde ulkemde vatanimda

Size çok üzülüyorum ben ya.. Düşünceleriniz o kadar kötü ki kendi hayatınızı acınacak hale getiriyorsunuz.
Daha Türkçe konuşamadan başka dil öğrenmeyi düşünüyorsunuz bir de, komiksiniz.

Azıcık şükretmeyi öğrenseydiniz keşke. Küçük Emrah bile sizden daha mutludur eminim.
haklisin hayatimi mafediyorum ama hakim olamiyorum kafamdakilere. pismanliklarima. keske zamaninda korkmayip ikinci okulu okusayfim hem istambulda yasamis olurdum hem gyzel bi meslegim olurdu . cok ozeniyorum memur atkadaslarima. hele biri memur olmadan cocuk yapmadi atandi sonra cocuk yapti mis gibi hayati var

hayir tamamen kendi dusuncem. yurtidisi zor bikere hasret ozlem cok aileden uzaksin cocuklarin tek basina buyuyor cok kotu bisey bu . bende onceden yurtidisnu severim ama simdi gerceklere gordum bircok gurbetci donme k istiyor. benim hatam zamaninda okul.bitince 24 idim okumak istemedim tekrardan bazi sebeblerden ama okusayfim coktan memurdum:KK43: hemde ulkemde vatanimda

Keşkelerle hayat geçmiyor ama burada konu açarak da zaman geriye akmıyor. Şu an yapabileceklerinize bakmanız lazım.

haklisin hayatimi mafediyorum ama hakim olamiyorum kafamdakilere. pismanliklarima. keske zamaninda korkmayip ikinci okulu okusayfim hem istambulda yasamis olurdum hem gyzel bi meslegim olurdu . cok ozeniyorum memur atkadaslarima. hele biri memur olmadan cocuk yapmadi atandi sonra cocuk yapti mis gibi hayati var
Hala aynı şey ya. Geçmiş gitmiş. Bitmiş yani. Başkalarının hayatlarına özenmekten kendi hayatınızı yaşamıyorsunuz. Acil tedavi görün bence.

Back
X