Kız İsteme kızlar bi fiir verin ya düşünmekten yoruldum valla

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
benim 3 yıllık bi birlikteliğim var artık seneye yaz aylarında gelcekler istemeye ama ayrı şehirlerdeniz o uzakta o yuzden isteme olucak yüzükler takılacak o gun alyans mı CADIARZUtakılır tek taş mı birde bunun yanında ne aldırılır baska birde ne gysem iyi olur bn okudum genelde diz altı elbise üzerine ya mini ceket ya bolero giyiyolarmış agır ama hoş bişey olsa olur dimii

valla aynı dert bende de var benim de 3 yıllık bir birlikteliğim var sevgilimin ailesi ısparta da bayramdan sonra tanışmaya gelecekler bu süre içinde de ist da sevgilimin amcası halası falan var orda kalıcaklar ilk önce onlar tanışmaya gelecek sonra bizi davet edicekler ist a ondan sonraki hafta da isteme söz düşünüoruz ne giymem konusunda ben de çok kararsızım bana da yardımcı olun lütfen kafamçokkarıştı

aslında çok da fazla pantolon giymek istemiyorum yani ne bileyim daha şıkır şıkır gözükecek fakat abartı olmayacak şeyler giymek istiyorum

Sade bi elbisede giyilebilir aslında. Ama yüzük takılıcaksa ve aile arasında olucaksa klasik elbiseler oluyo daha iyi olur. Yani nişanlı falan değilim ama öyle görüyorum çevremden :) :)

yüzük takılacak gün daha klasik bir şey istiyorum zaten ama malum ilk intiba çok önemli tanışmaya geldiklerinde ne giysem diye düşünüyorum

seneye falanda işte insan düşünüyo canım hevesimi kırmayın sizde insan heyecanlanıyo şurda fikir ediniyim dedim şimdiden işte:1closedeyes:benneyaptımki

canım şimdiden tadını çıkarmaya çalış istediğin kadar araştır düşün negüzel işte.. kaydirigubbakcemile2benim de bayramda olacak allah nasip ederse ben de şimdiden bütün ayrıntıları düşünüyorum.:smiley-cool:hihoyyyt

buarada karabüklümüsün?hemşehri çıkabilirizkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

istemeye geldiklerinde genelde söz yüzüğü ince bi yüzük takılır adettendir. ilk öne tanışmaya gelmişlerdi daha sonra istemeye yüzük vs. ben saten gömlek giydim altınada güzel açık renk pantolon. saçın makyajında abartılı olmadıgı sürece en güzeli bu bence. doğal sade şık zaten nişan kına düğün hepsinde abartılı oluyosun. söz de abartı güzel olmayacaktır. resmimide yolladım fikir olur.:CüvCüv:

Eklentiler

• $4434_100170927832_575867832_1918053_4901729_n.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 79
Destinax senin durumundayım bende ancak büyük bi farkımız var oda haftaya tanışmaya gelecek olmaları..ve ben malesef hiç bişi bilmiorum.ne takılır,ne yapılır,nasıl davranılır..off offfffff
Bayanlar yardımcı olursanız çok sevinecegim...sabırsızlıkla cvplarınızı bekliorumm.

nişanda alyans takıldığından seviyorsanız tek taş sözde daha hoş olur.ben sevmiyodum istemedim.kıyafet sade olsun ne olacağı farketmez

aslında şimdiden karar vermeye çalışman, araştırman sorman iyi.ben de yıllar öncesinden çok düşünürdüm, napcam ne giycem derdim düşünür düşünür kafayı yerdim zaten heyecan basardı ve amaaannn günü geldiğinde hallolur derdim..günü geldi çattı tabi ve baya bi sıkıştım, aceleye geldi.çok üzerinde düşünemeden oldu her şey..inşallh bundan sonraki aşamalrda önceden hazırlk yapcam:) düğüne çok var ama şimdi gelinlik araştıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…