Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bi bakınnn :):))

uyenin biri

"Hayattan Umutlu"
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
125
90
98
kızlar saçımı uzun süredir siyaha boyuyorum ama istediğim koyulukta bir renk elde edemedim ben kömür gibi kapkara saçlarımın olmasını istiyorum sırnaşık şey acaba bana bu konuda tavsiye edebileceğiniz boya markası varmı ???? şimdiden teşekkürler

Tercih senin ama sipsiyah saçlardan başka renge dönmek çok zordur, saçların artık eskisi gibi sağlıklı olmayabilir, benden söylemesi canım.

koleston siyahını dene kesinlikle simsiyah olacaktır voilanın siyahı da iyidir hatta beyazları çok güzel kapatıyor bende annemin saçını voila siyah ile boyuyorum tavsiye ederim

tavsiyeleriniz için sağolun kızlar.kolestonu denedim ama baya bi aktı ya boyayalı 1 haftadan fazla oldu nerdeyse hala akmaya devam ediyo.:sm_confused: pek memnun kalmadım.bidahakine voila yı deniycem inşallah istediğim renkte olur:dance:

mavi siyah boyarsan simsiyah olur cnm ayrıca palette deluxe siyah inci serisi 1-1gece mavisi mutlaka bak çok qüzel bi renk

yok o maviden kastedilen : guneste gece mavimsi parlamasi.gece mavisi bile degil ama gece mavimsi...ole muthis bi renk

:) saoln kızlar tavsiyeleriniz için deniycem şu gece mavisini inşallah güzel olurr:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…