• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakın

Pa-NickYok

☆Respect yavrum Respect☆
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
884
5.490
138
Benim yaramaz kafasının arkasına, saça tüm sakız yapıştırmış, nete baktim bi bilgi edinemedim,
kıyafete yapışınca buzluğa koyuyorum donunca kolaylıkla çıkıyor, koltuğa yapışınca buz küpünü sürüp bekletip siliyorum çıkıyor..
Da, saçı napıcam?
Kazımadan nasıl çıkarırım ?

Benim yaramaz kafasının arkasına, saça tüm sakız yapıştırmış, nete baktim bi bilgi edinemedim,
kıyafete yapışınca buzluğa koyuyorum donunca kolaylıkla çıkıyor, koltuğa yapışınca buz küpünü sürüp bekletip siliyorum çıkıyor..
Da, saçı napıcam?
zeytinyağı sürebilirsiniz saçına yada buzla yapabilirsiniz.

Bunda da dondurmak işe yarayabilir. Bir buz torbasını alın saçında bekletin, donunca çıkar. Ama uzun sürebilir öyle de kafası donar iyice, bilemedim.

Da, saçı napıcam?
Buzla çıkarabilirsiniz

Deminden beri dosya yuklensin diye bekliyorum resim atcaktım size olmadı.
Saçları zaten kazınmış halde, çok kısa yani kesilcek durumda dil.
Buz sürsem üşür iyice..
Jiletle enseyi alsam busefer cok cirkin olcak ya.
Hala resim atmayı deniyorum

Deminden beri dosya yuklensin diye bekliyorum resim atcaktım size olmadı.
Saçları zaten kazınmış halde, çok kısa yani kesilcek durumda dil.
Buz sürsem üşür iyice..
Jiletle enseyi alsam busefer cok cirkin olcak ya.
Hala resim atmayı deniyorum
direk resim atılamıyor ekran görüntüsü al onu at cnm camera çekimleri sorun yaratıyor yüklenirken

20161128_133329_crop_640x640.webp
ahada böyle..
Zaten yavrumun saçı çok acayip sık ve konakları bi türlü gitmedi, surekli kaşınıyo rahatsız oluyor diye kazımıştım..

Küçükken ben yapmistim kendime. annem kesti aklim basina gelsin diye. :D kendini yormadi hic hakli olarak. bazen yaptiklarinin sonucunun kendi icin agir oldugunu gorebilmeli küçükte olsa cocuklar.

Back
X