S Suko Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2006 1.711 12 10 Ekim 2007 Konu Sahibi Suko #1 Arkadaşlar benim son zamanlarda ellerimde ve özellikle parmak uçlarımda uyuşma oluyor siz de bunları yaşıyor musunuz acaba?
Arkadaşlar benim son zamanlarda ellerimde ve özellikle parmak uçlarımda uyuşma oluyor siz de bunları yaşıyor musunuz acaba?
burcuavcxix Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2007 248 23 39 10 Ekim 2007 Konu Sahibi Suko #2 ben yaşamadım henüz ama gebelik sitesinde ellerde ve ayaklarda uyuşmalar olduğunda doktorunuza başvurun yazıyordu.istersen bir sor canım doktoruna.bende müthiş gribim dökülüyor her yerim napıcam bilmiyorum.doktor ilaç vermedi
ben yaşamadım henüz ama gebelik sitesinde ellerde ve ayaklarda uyuşmalar olduğunda doktorunuza başvurun yazıyordu.istersen bir sor canım doktoruna.bende müthiş gribim dökülüyor her yerim napıcam bilmiyorum.doktor ilaç vermedi
yELiiizz Guru Kayıtlı Üye 12 Eylül 2007 634 4 10 Ekim 2007 Konu Sahibi Suko #3 bence dr u ara sor mutlaka çünkü tehlikeli bi dönemdesin Allah korusun erken doğum belirtisi değildir umarım
bence dr u ara sor mutlaka çünkü tehlikeli bi dönemdesin Allah korusun erken doğum belirtisi değildir umarım