Kızlar bi bakın

Dilara125

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
40
156
8
42
Benden başka bütün gününü evde geçiren varmı ne market ne çarşı ne pazar

Neden evde takılıyorsun ki hava da müsait se mutlaka dışarı çıkarım sonuçta bir kızım var. Evde hayat mı geçer hiç mi bir şeye ihtiyacın olmuyor.

calısmıyorsanız ev hanımı ısenız hobı bulun. spor yapın dısarıda havalar tam kotulesmeden

İşsizlik tende sayılır çünkü çalışmıyorum şehir merkezine uzakbiyerde oturuyoruz merkeze gitmek için minibüs yada taksi lazım bunlara binip gitmek zor geldiği için evdeyim bütün gün

İşsizlik tende sayılır çünkü çalışmıyorum şehir merkezine uzakbiyerde oturuyoruz merkeze gitmek için minibüs yada taksi lazım bunlara binip gitmek zor geldiği için evdeyim bütün gün
Çoçuğumda yok eşim gelirken alıyor ne lazim sa

Minibus ve taksi fobiniz mi var? İssizseniz de butun gun evde oturmaniz gerekmiyor

Yahu herkes bol keseden sallamasını ne çok seviyo sizinle bişey paylaşmak istedim ama zaten konu açtığım gibi pişman oldum

Yahu herkes bol keseden sallamasını ne çok seviyo sizinle bişey paylaşmak istedim ama zaten konu açtığım gibi pişman oldum
Çıkmama sebebinizi açıklasaydınız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…