Bu sistem için eşimi ikna etmem zor oldu çünkü en iyisi 10 küsür bin liraya filan geliyor ama sandığınız eski sistem kömür sobaları gibi değil, enaz klima kadar temiz kalıyor ortam çunkü yaktığin madde (pelet) ufak sıkıştırılmış odun parçaları, ev is filanda olmuyor yani..Evi kurutmaması için nemli havlu evi düzenli havalandırma falan yapılıyorama dubleks ev için ısıtma klimayla zor bencede bi dene bakalım bu kış memnun kalırsan herkese önerirsin burda faydalanır herkes :)
Bu sistem için eşimi ikna etmem zor oldu çünkü en iyisi 10 küsür bin liraya filan geliyor ama sandığınız eski sistem kömür sobaları gibi değil, enaz klima kadar temiz kalıyor ortam çunkü yaktığin madde (pelet) ufak sıkıştırılmış odun parçaları, ev is filanda olmuyor yani..
Ama bilen kullanan birilerinin yorum yapmasini cok isterdim yaa..
Çocuk emniyet kilitlerinide araştırdım ama oğlum 9 yaşında ve öyle şeylere cok meraklı,o emniyeti benim açtığım gibi kendisi takip eder açar filan nebiliyim.Parmaklık olursa hiçbişekilde gözüm arkada kalmaz diye düşündüm.hayırlı olsun eviniz..
güvenlik önemli elbette ama 10. kata demir yaptırmak.. bilemedim..
onun yerine çocuk emniyet kilitleri var. cama takarsiniz.. hele zincir gibi olanlar mevcut cam acilsada o zincir tutuyor. netten bi aratin cocuk pencere kilidi diye goreceksiniz..
Soba hakkında fikrim yok internette kullanici yorumlari varmi. anlattığınız ozellikler cok iyiymiş..
Evet aslına bakarsan masraflı ama kendi evin olunca 2 yılda o parayı çıkarır diye düşünüyorum.10 bin mi bayağı masraflıymış
Sağol canımın içi..Millet iç dekorasyon derdinde, yok niş yaptırcam yok duvar kağıdım böyle, yok salon takımım böyle olacak diye düşünür ben güvenlik derdindeyimHayırlı olsun Paniğim :)
Demir parmaklık taktır en sağlamından garanti olur bence görünüşüne falan da takılma taktır demir parmaklık olsun .
PaNickYok
Güzel dileklerin için sağolEvin hayırlı olsun
Güle güle oturun inşallah
Balkon için bu işi yapan bi usta ile görüş bence
En doğru yönlendirmeyi o yapar
Hem çocuk için güvenli hem estetik olacak şekilde yaptırırsın
Bahsettiğin ısıtma sistemini ilk kez duydum
Anlattığına göre baya kullanışlı
Umarım bilen biri yardımcı olur :)
Sağol canımın içi..Millet iç dekorasyon derdinde, yok niş yaptırcam yok duvar kağıdım böyle, yok salon takımım böyle olacak diye düşünür ben güvenlik derdindeyim
Çok pimpirikliyim abla, asansörlü evde çocuklar büyükken hiç oturmadım mesela..
Kara kara düşünüyorum, hadi kız daha bensiz biryere gitmezde, oğlan tek başına asansördeyken bi sapığa, bi hırsıza denk gelirmi diye
Tuhaf takıntılarım, onlarla ilgili korkularım var..
Amin ablam inşallah..Hayır pimpirikli değilsin çok haklısın ortalık çok bozuldu devir bozuldu Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın İnşAllah .
En iyisi demir yaptır derim peki yarım mı yaptırırsın yoksa boydan boya mı tavana kadar mı.Amin ablam inşallah..
Yarım yaptırırsam tırmanma ihtimali var, boydan boya düşünüyorum.En iyisi demir yaptır derim peki yarım mı yaptırırsın yoksa boydan boya mı tavana kadar mı.
Bencede boydan boya daha iyi olur açılıp kapanan türleride oluyor galiba öylede olur.Cam balkonada yaptırın sonuçta çocugunuz var .Hayırlı olsun burada.Yarım yaptırırsam tırmanma ihtimali var, boydan boya düşünüyorum.
Nasıl olur sence? Terası zaten kapatma ihtimalimiz var ben balkonları daha kafaya takıyorum.
Cam balkon yaptırsam dahi dışına parmaklık düşünüyorum, daha emniyetli olur.