SağolasınBalkonlara demir parmaklık özellikle sık parmaklık olanlardan yaptırabilirsiz.
Balkonunuzun kendi demirinden yaptırırsanız kötü durmaz.
Çocuklarınız güvenliği için kötü dursada önemli değil.
Soba hakkında bilgim yok.
Hayırlı olsun yeni eviniz
Bu da senin derdin
Yok hata ettim bdv'ye açmalıydım
En fazla Allah başka dert vermesin, konu yanlış yerde diye laf sokan bikaç kişi olurdu..
Yakından görmüş olman bile iyi, peki o tel sence nekadar güvenli çocuklar için? Hadi kuş,kedi için mantıklı olabilirde?
Canım hayırlı olsun, sadece şunu diyebilirim o tel örgülerden bi akrabada var bizim kuş gelmesin diye taktırmışlar.kötü duruyortozlanıyor birde
Benim gördüğüm biraz inceydı yani sanırım keskin bir makasla gayette kesilebilir. Bence namenin dediği gibi balkon demirini devam ettirmek daha mantıklıYakından görmüş olman bile iyi, peki o tel sence nekadar güvenli çocuklar için? Hadi kuş,kedi için mantıklı olabilirde?
Benim oğlan acaba sağlammı diye bahçe makasıyla kesmeye kalkarsa hiç şaşmam, nezaman ne deneyeceği belli olmuyor
Bende öyle düşünüyorum aslında,ama balkon demirinin devamı aklıma gelmemişti name diyene kadar..Benim gördüğüm biraz inceydı yani sanırım keskin bir makasla gayette kesilebilir. Bence namenin dediği gibi balkon demirini devam ettirmek daha mantıklı
Doğalgaz zaten varda hani ev büyük olunca her odayı ısıtmak için aylık bin tlyi gözden çıkarmak lazım.En mantıklısı demir parmaklık çocuğunun güvenliği daha önemli ne kadar hoş durmayacağını düşünsendesoba hakkında fikrim yok ilk kez duydum doğalgaz klima falan olmaz mı sobayla uğraşmak zor artık helede 10. Kattasın kışı bilememde en üat kat ise yazın çok sıcak olur
Ben klima kullanıyorum arakattayım ve izmirde olduğumdan zaten çok soğuk olmuyor canımDoğalgaz zaten varda hani ev büyük olunca her odayı ısıtmak için aylık bin tlyi gözden çıkarmak lazım.
Bu sobayı almak ve taktırmak az zahmetli bi iş olsada sonrasında daha ekonomik oluyor. Dediğim gibi kışın günlük en fazla 15 liraya 5 odayı rahatlıkla cayır cayır ısıtıyosun, artı sobanın altı fırın görevi gorüyor, yemek pişirebiliyosun hatta sıcak su içinde doğalgaza ihtiyaç duymuyosun..
Bilmiyorum ben baya taktım kafaya, sanırım burda ilk deneyende ben olcam, kimseden ses çıkmadı:)
Netten bi bak istersen, ifyıl peletli soba diye.
Klima ortamı çok fazla kurutmuyomu sence? Bilmiyorum hiç evimde klima kullanmadım,tatil ve araba dışında.. öyle bi iklimde yaşamadığımdan hep doğalgaz kullandık, ha sobada hiç ömrümde kullanmadım yani hiçbi bilgim yok bu konuda ama ekonomik yanını araştirinca mantıkli geldi.Ben klima kullanıyorum arakattayım ve izmirde olduğumdan zaten çok soğuk olmuyor canımama tabi bi soba sıcaklığı değilde temiz
Yok doğalgaza değil direkt kalorifer borularına bağlıyosun, yani ister doğalgaz kullanıyosun ister bu sistemi.Ha bu sobayı doğal gazamı bağlıyorsun ilginço pelet in tortuları doğalgazın borularına gitmiyor mu
Evi kurutmaması için nemli havlu evi düzenli havalandırma falan yapılıyorKlima ortamı çok fazla kurutmuyomu sence? Bilmiyorum hiç evimde klima kullanmadım,tatil ve araba dışında.. öyle bi iklimde yaşamadığımdan hep doğalgaz kullandık, ha sobada hiç ömrümde kullanmadım yani hiçbi bilgim yok bu konuda ama ekonomik yanını araştirinca mantıkli geldi.
Birde ev dubleks ve bu soba yukarı kaloriferleri bile ısıtabiliyormuş.
Yani benim hayalim heryeri ekonomikçe ısıtabilmek :)
Malesef duymadım canım , ama madem sıcak suyu o sağlayacak yazın nasıl yakacaksınBende öyle düşünüyorum aslında,ama balkon demirinin devamı aklıma gelmemişti name diyene kadar..
Çok romantik şekilli Pencere parmaklıkları var, onlardan düşunmüştüm fakat balkonun devamı daha mantıklı..
Dediğim sobayı duymadınmı hiç peki
Bu doğalgazdan bağımsız bi sistem kanka, yani ayrı bağlanıyor.Malesef duymadım canım , ama madem sıcak suyu o sağlayacak yazın nasıl yakacaksın
He o zaman başkaBu doğalgazdan bağımsız bi sistem kanka, yani ayrı bağlanıyor.
Yazında doğalgazla sıcak su sağlarız