Yok canım saçlarım böyle kızıl sarı resmen.Yani cidden kötü bi gündüz görseniz kaydirigubbakcemile3bronz kahve gibi olmuş saçın canım kötü durmuyo ama senin istediğin bu değilmiş niye öyle yaptı ki fisfisfis
dışarı çıkılmıycak gibi değil ama bence kötü de değil
neden anında düzelttirmedin kuaföre?
Canım küllü açık kumralda açık bi renk olur ama.Ben koyu istiyorum tabi öyle koyu kahve falan değil. ama işte hemen arkasından olur mu acaba onu düşünüyorum.ii de güzel bence
bu kızıllığı kapatmak için küllü açık kumral boya bence koyultma.
Sağol canım. Bakalım ben hemen düzelttirmek istiyorum.Allahtan bu ara evdeyimde sorun olmuyor yoksa cidden ... sarısı gibi bi renk oldu -tatlicadiarzu-ilk iki fotoğrafta ışık vuran yerlerde renk biraz kötü, bence yeniden aynı kuaföre git düzeltsin, düzeltiyorlar zaten ücret almadan. aynı olayı seneler önce bende yaşamıştım, saçlarımı açmak istiyorum kumral tonlarında dedim, çocuk bana bırak dedi, aynı seninkine benzeyen bişey oldu. Beğenmediğimi söyledim, yıpranmasın diye bir hafta sonra düzeltmişti
Ya sorma saflığıma geldi. Yani ordaki kızlar ay çok güzel çok güzel deyince beğeniveresim geldi ama evdekiler resmen dalga geçti saçımla. Çingene sarısı gibi delikafadulden
Sen ne renk istemiştinde böyle oldu canım?benimde böle oldu ay gezdim yarın kuaföre gidicem yazarım
Hoş muu:1shok:fotorafta renk cok hoş duruyo :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?