Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bi bakın saçıma.Acil yardım!!!

merhaba amphitrite, benim de saçımın rengi ile başım dertte ve seninkinin rengine benziyor ama daha açık ve seninkine göre kızıllığı daha az, ama yine de kızıllık var ve rahatsız ediyor beni (yeşillik de vardı ama beyaz yıkadıkça geçti), loreal recitalin küllü açık kumral tonlarından alıp deneyebilirsin saçının küçük bir tutamında, o saçını daha normal bir kumral haline getirebilir belki. kahveler koyulaştırır, eğer koyulaşmasın diyorsan tabi. aslında balyaj ya da röflelerle güzel durabilir saçın. kuaföre gidersen sonucu ve kuaförün hangi işlemi yaptığını paylaşabilir misin, ben de bir fikir edinmek istiyorum :)

Canım yarın sabaha randevu aldım kuaföre gideceğim. Tabiki sonucu paylaşıırm. Hatta buraya fotoda koyarım yeni rengini. Ben katologda "Türk Kahvesi" diye bi renk beğenmiştim. Açık bi kahve tonu.Bugün aradığımda merak etme saçının üstüne her renk tutar dedi.Bende Saçımdaki bu kızıllıkla sarının kapanması istiyorum.

cAnım bakır rengi gibi olmuş ben kendim ilk kes boyadığımda böyle yapmışım saçımı delikafadulden çok beter olmuştu açık renk seviosan röfle yaptırabilirsin üstüne

canımm bende kumral istemiştim kahve sarı arası olsun ama bakır kızıl tonu olmasın dedim kuaföre aynı böyle olmuştu, ışıkta berbat parlıyordu.. 2 ay geçti ve saçım şu anda rengi benim çok hoşuma gtti gittikçe oturuyor ve hoş bir renk alıyor yani bence :)) ama beğenmediysen benim gibi bekleme git düzeltsinler.. canını sıkma :82:

cnm gözün alışmamıştır ondan kötü geliyordur gözüne bence anlattığın kadar fena bi durum yok bence aceleyle yanlış bi karar verip koyuya dönme hemen gün ışığında bi foto olsa daha iyi olurdu ama kızıllıktan şikayetçiysen küllü bir tonla boya 8.1 olabilir sarısını da yumuşatır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…