• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakın ödemlerin orantısız inmesi sizde de oluyor mu?

ciarasisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
133
kızlar bugun 23.gunum ama yalaşık 5 gündür sol gögsümün yan alt tarafının şişi baya inik yanı değişik gözüküyo hanı ust yan taraf şiş altı inik diğer göğsümün o tarafı gayet orantılı şişik ben anlamadım bu normal mi :(

canım doktorumda oyle dedi msjda ama ne bılıyım sankı sol gogsumun yan tarafı kesilmiş gıbı dıyorum kapsul olmasın bu korku olmasa zaten rahatlıcam da :KK43:

Kapsül daha olmaz ki çok yenisin. Benim de sol göğsümde yuvarlaklık yoktu mesela yandan düz görünüyordu, moralimi çok bozmuştum ama geçti hepsi :)

Kapsül daha olmaz ki çok yenisin. Benim de sol göğsümde yuvarlaklık yoktu mesela yandan düz görünüyordu, moralimi çok bozmuştum ama geçti hepsi :)
bılmıyorum kı canım forumda okuyorum bi aylıkken kapsul olmus olanları oyle takıyorum bende mantıklı dusununce ödem var farklı farklı yerlerde inme olunca değişik gözükmesi olası..ama korkuyorum canım işte :)

bılmıyorum kı canım forumda okuyorum bi aylıkken kapsul olmus olanları oyle takıyorum bende mantıklı dusununce ödem var farklı farklı yerlerde inme olunca değişik gözükmesi olası..ama korkuyorum canım işte :)

Benim 1.5 aydan sonra düzelmeye başladı, çok acele etme düzelecek ve sen de şaşıracaksın.

kızlar bugun 23.gunum ama yalaşık 5 gündür sol gögsümün yan alt tarafının şişi baya inik yanı değişik gözüküyo hanı ust yan taraf şiş altı inik diğer göğsümün o tarafı gayet orantılı şişik ben anlamadım bu normal mi :KK43:
Benzer bi konu açacaktım bende valla.yaklaşık bir buçuk ay oldu sağ göğsüm daha şiş ve daha sert fark çok büyük olmasada ben hissediyorum farkı

Benzer bi konu açacaktım bende valla.yaklaşık bir buçuk ay oldu sağ göğsüm daha şiş ve daha sert fark çok büyük olmasada ben hissediyorum farkı
Benimde aynen sol gögsüm daha sis ve yukarida.resimlerimde de belli..hemde daha sert.ikiside ayni zamanda düzelmiyor diye okumustum.bizim sikayetlerimiz de hep ayni dimi.demekki tek birimizde olan seyler degil.normal diyelim artik..birazda sabirsiziz sanirim.hele ben..esime fenalin geldi benim yakinmalarimdan yazik:KK45:

kızlar biliyorsunuz benimde amelıyat olalı bi kaç gün oldu benim sol memem sag memeye göre daha şiş

Benimde aynen sol gögsüm daha sis ve yukarida.resimlerimde de belli..hemde daha sert.ikiside ayni zamanda düzelmiyor diye okumustum.bizim sikayetlerimiz de hep ayni dimi.demekki tek birimizde olan seyler degil.normal diyelim artik..birazda sabirsiziz sanirim.hele ben..esime fenalin geldi benim yakinmalarimdan yazik:KK45:
Aynen öyle canım herkesde süreç hemen hemen aynı burda konuşup rahatlıyoruz hiç değilse.benim adam da bıktı yazık öyle mi böyle mi sorularımdan

Aynen öyle canım herkesde süreç hemen hemen aynı burda konuşup rahatlıyoruz hiç değilse.benim adam da bıktı yazık öyle mi böyle mi sorularımdan
haha bizim kocalarımız ne cektıler böyle:)nenimki artık meme manyagı ılan etti beni ama biraz daha zaman gecsın ben onu manyak edicem :)

Tikkabilla canım benimde 1 ay oldu en başından beri sol memem banada yuvarlak gelmiyor köşeli gibi sağ memem daha yuvarlak biri aşağıda biri biraz yukarda sanki umarım düzelir ödemler bayağı indi ama.masajada başlamadım henüz.en başından beri öyle düzelir mi sence.

Tikkabilla canım benimde 1 ay oldu en başından beri sol memem banada yuvarlak gelmiyor köşeli gibi sağ memem daha yuvarlak biri aşağıda biri biraz yukarda sanki umarım düzelir ödemler bayağı indi ama.masajada başlamadım henüz.en başından beri öyle düzelir mi sence.
Düzelir canım, protez aşağı indikce yuvarlak bir hal almaya başlıyor. Masaja başlayabilirsin aslında, doktoruna bir danış.

X xdafnex benim de sol göğsüm geç indi.15 günlükken doktorum masaja başlattı,2 ay dolduğunda bence hala sol biraz yukarıda gibiydi.doktorum artık masaja gerek yok dedi ama ben özellikle sola yapmaya devam ettim.şimdi baya eşitlendiler.

Canım daha doktora gidemedim ameliyattan 1 ay sonra başlarız demişti.günde kaç kez nasıl yapacağız bir yerde masaj resimleri görmüştüm ama.inşallah benimkide eşitlenir ödemler iyice indi. İlk başta çok büyük gibi geliyordu şimdi küçüldü yada gözüm alıştı.gögüs uçlarım biraz acıyor ve alt tarafa doğru biraz uyuşukluk var burda okuduklarıma göre şimdilik normal ama insan yinede sabredemiyor:))))

Evet canım anlattıkların hep normal şeyler.zamanla düzeliyor.burada gördüğüm kadarıyla her doktor farklı masaj önermiş.benim yaptığım masajda yanlardan ortaya doğru 3 kez,üstten alta doğru 3 kez,alttan yukarıya 3 kez itiyordum göğüsleri.bu şekilde birkaç dakika devam ediyordum.günde 3 kere filan yapılacaktı sanırım ama ben aklıma estikçe yapıyordum.özellikle de ortada birleştirme ve aşağıya itme hareketini:)

Back