Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bi bakın ödemlerin orantısız inmesi sizde de oluyor mu?
- Konu Sahibi ciarasisi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
canım doktorumda oyle dedi msjda ama ne bılıyım sankı sol gogsumun yan tarafı kesilmiş gıbı dıyorum kapsul olmasın bu korku olmasa zaten rahatlıcam daCanım bu tür şekil bozuklukları çok normal ilk aylarda.. :)
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
canım doktorumda oyle dedi msjda ama ne bılıyım sankı sol gogsumun yan tarafı kesilmiş gıbı dıyorum kapsul olmasın bu korku olmasa zaten rahatlıcam da
Kapsül daha olmaz ki çok yenisin. Benim de sol göğsümde yuvarlaklık yoktu mesela yandan düz görünüyordu, moralimi çok bozmuştum ama geçti hepsi :)
bılmıyorum kı canım forumda okuyorum bi aylıkken kapsul olmus olanları oyle takıyorum bende mantıklı dusununce ödem var farklı farklı yerlerde inme olunca değişik gözükmesi olası..ama korkuyorum canım işte :)Kapsül daha olmaz ki çok yenisin. Benim de sol göğsümde yuvarlaklık yoktu mesela yandan düz görünüyordu, moralimi çok bozmuştum ama geçti hepsi :)
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
bılmıyorum kı canım forumda okuyorum bi aylıkken kapsul olmus olanları oyle takıyorum bende mantıklı dusununce ödem var farklı farklı yerlerde inme olunca değişik gözükmesi olası..ama korkuyorum canım işte :)
Benim 1.5 aydan sonra düzelmeye başladı, çok acele etme düzelecek ve sen de şaşıracaksın.
insallah canım biraz daha rahatladım çok saolBenim 1.5 aydan sonra düzelmeye başladı, çok acele etme düzelecek ve sen de şaşıracaksın.
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Benzer bi konu açacaktım bende valla.yaklaşık bir buçuk ay oldu sağ göğsüm daha şiş ve daha sert fark çok büyük olmasada ben hissediyorum farkıkızlar bugun 23.gunum ama yalaşık 5 gündür sol gögsümün yan alt tarafının şişi baya inik yanı değişik gözüküyo hanı ust yan taraf şiş altı inik diğer göğsümün o tarafı gayet orantılı şişik ben anlamadım bu normal mi
Benimde aynen sol gögsüm daha sis ve yukarida.resimlerimde de belli..hemde daha sert.ikiside ayni zamanda düzelmiyor diye okumustum.bizim sikayetlerimiz de hep ayni dimi.demekki tek birimizde olan seyler degil.normal diyelim artik..birazda sabirsiziz sanirim.hele ben..esime fenalin geldi benim yakinmalarimdan yazikBenzer bi konu açacaktım bende valla.yaklaşık bir buçuk ay oldu sağ göğsüm daha şiş ve daha sert fark çok büyük olmasada ben hissediyorum farkı
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Aynen öyle canım herkesde süreç hemen hemen aynı burda konuşup rahatlıyoruz hiç değilse.benim adam da bıktı yazık öyle mi böyle mi sorularımdanBenimde aynen sol gögsüm daha sis ve yukarida.resimlerimde de belli..hemde daha sert.ikiside ayni zamanda düzelmiyor diye okumustum.bizim sikayetlerimiz de hep ayni dimi.demekki tek birimizde olan seyler degil.normal diyelim artik..birazda sabirsiziz sanirim.hele ben..esime fenalin geldi benim yakinmalarimdan yazik
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
haha bizim kocalarımız ne cektıler böyle:)nenimki artık meme manyagı ılan etti beni ama biraz daha zaman gecsın ben onu manyak edicem :)Aynen öyle canım herkesde süreç hemen hemen aynı burda konuşup rahatlıyoruz hiç değilse.benim adam da bıktı yazık öyle mi böyle mi sorularımdan
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
dimi ama sonuçta bu onlar içinde bi şans.. Sen nasıl oldun bu arada biraz daha iyimisinhaha bizim kocalarımız ne cektıler böyle:)nenimki artık meme manyagı ılan etti beni ama biraz daha zaman gecsın ben onu manyak edicem :)
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
bomba gibiyim cnm :) şükürler olsun :) yani doşgun diri memelerimiz var koymetımızı bilsinlerdimi ama sonuçta bu onlar içinde bi şans.. Sen nasıl oldun bu arada biraz daha iyimisin
Tikkabilla canım benimde 1 ay oldu en başından beri sol memem banada yuvarlak gelmiyor köşeli gibi sağ memem daha yuvarlak biri aşağıda biri biraz yukarda sanki umarım düzelir ödemler bayağı indi ama.masajada başlamadım henüz.en başından beri öyle düzelir mi sence.Kapsül daha olmaz ki çok yenisin. Benim de sol göğsümde yuvarlaklık yoktu mesela yandan düz görünüyordu, moralimi çok bozmuştum ama geçti hepsi :)
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Düzelir canım, protez aşağı indikce yuvarlak bir hal almaya başlıyor. Masaja başlayabilirsin aslında, doktoruna bir danış.Tikkabilla canım benimde 1 ay oldu en başından beri sol memem banada yuvarlak gelmiyor köşeli gibi sağ memem daha yuvarlak biri aşağıda biri biraz yukarda sanki umarım düzelir ödemler bayağı indi ama.masajada başlamadım henüz.en başından beri öyle düzelir mi sence.
Teşekkür ederim canımDüzelir canım, protez aşağı indikce yuvarlak bir hal almaya başlıyor. Masaja başlayabilirsin aslında, doktoruna bir danış.
Canım daha doktora gidemedim ameliyattan 1 ay sonra başlarız demişti.günde kaç kez nasıl yapacağız bir yerde masaj resimleri görmüştüm ama.inşallah benimkide eşitlenir ödemler iyice indi. İlk başta çok büyük gibi geliyordu şimdi küçüldü yada gözüm alıştı.gögüs uçlarım biraz acıyor ve alt tarafa doğru biraz uyuşukluk var burda okuduklarıma göre şimdilik normal ama insan yinede sabredemiyor:))))
Evet canım anlattıkların hep normal şeyler.zamanla düzeliyor.burada gördüğüm kadarıyla her doktor farklı masaj önermiş.benim yaptığım masajda yanlardan ortaya doğru 3 kez,üstten alta doğru 3 kez,alttan yukarıya 3 kez itiyordum göğüsleri.bu şekilde birkaç dakika devam ediyordum.günde 3 kere filan yapılacaktı sanırım ama ben aklıma estikçe yapıyordum.özellikle de ortada birleştirme ve aşağıya itme hareketini:)