kizlar bi bakin lutfenn

trip attıgı bi anda anladığını fark etmesini sağla.. şaka ya vurup bişey mi oldu yüzün düştü falan de bakalım cevbı ne olacak sende ona göre davranırsın... anneniz sizin bebginize alırken yiğeninize almıyor mu ? ayrım yapıldığını düşünüyo olab,lir

belki de sen garip davranıyorsun, hava atıyorsun ona tepki veriyor?

Hava atacak yasi gectigimi dusunuyorum. Aliyor yegenimede hatta daha cok ama ben kiskanmiyorum vallahi sonucta o da abimin cocugu. Ama yengem cok belli ediyor hemen surati dusuyor. Gelmiyor yanimiza felan. Ayri takiliyor kendince. Normalde her zaman yanimiza gelir eder. Trip yapinca degisiyor hemen farkediliyor. Hani ben mi oyle dusunuyorum desem.

Onun cocugu yok mu belki olmadigi icin icten ice uzuluyor uzuntusunu saklayamiyor olabilir.

belki tepkisi size degildir, kendi annesi ile problemleri varsa sizin annenizle olan iletisiminizi kiskaniyor olabilir...

Onun cocugunada aliyor annem zaten ayrim yapmaz. Kime ne begenirse onu aliyor ama benim bebegime alinca illa ona da alinsin istiyor.her defasinda ikisinede alincak diye bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…