bende bi sıkıntı var ikna olamıyorum son kez soracağım

Yani korkun bu soruya gelen cevaplarla da geçmeyecek. Bekle regl tarihin bir hafta gecikirse test yap negatif gelirse kapat bu konuyu kafanda. Daha da kapatamıyorsan git doktora kan testi yaptır bitsin gitsin.

kızmayın lütfenn!! ben gerçekten ikna yetimi kaybetmişim nişanlıma sordum size sordum yok diyorsunuz ama kalkıp bi doktor sürtünme ile olur yazıyor korku başa sarıyo ben napacağım çıplak sürtünmede boşalma varsa ama kondomda takılı olsa ve 15. saatte ella içilse hamilelik ihtimali var mıdır ?? (bu arada bosalmayı vajinadan çekip yapmış üstüne değil sadece zevk suyu gelmiş olabilir diye düşündüm) sağolun şimdiden ve lütfen kızmayın
Hamile olmazsın.

Bu şekilde hamile kalabiliyorsan tebrik edeceğim seni saçmalama lütfen millet aylarca uğraşıyor yine olmuyor her seferinde de ella içme kondom kullan en azından

daha yaşamayacağım risk var mıdır acaba lütfen söyler misiniz 24 yasındayım bilgim 0
Daha sabah bi doktorun paylaşımını gördüm. Anne aylık iğnelerini yaptırıyomuş ilişki sonrasıda ella kullanmış ama tosun gibi bi oğlu olmuş. Darısı başına 😂 gözün aydın. (Zevk suyundada sperm var)

2 yıl denedim yetmedi olmadı tüp bebek yaptırdım anca oldu bir de yumurtlama takibi bilmem ne de cabası bende bu sürtünme konularında hamile kalacak birini bekliyorum hep valla ben kadın değilim diyeceğim kalan olursa

ben de onu düşünüyorum mayısta düğünüm var ve cinsel ilişki en büyük korkum oldu napacağım bilmiyorum araştıra araştıra oldu ve burdakiler de dalga mı geçiyor bilmiyorum korku iyice sarıyor aslında mantıken biliyorum cinsel ilişki ile olacağını ama kalkıp okuyunca korkuyorum işte anlarsınız umarım kötü bir niyetim yok
mayısta düğün varsa sürtünme kız az daha bekle ne kalmış şurada valla diğeri daha güzel sürtünmekten :KK70:

abla risk kesin yoktur dimi? kondom ve ella var (15 saat sonra) sürtünme yaşandı ama boşaldı işte bosalması korkuttu
Hamilelik yok ama sende bir psikolojik problem var bu kadar strese olan bebekte yaşamaz zaten bak sen beni dinle senden belki 10 yaş büyüğüm 1-2 yıl içinde de bebek olmuyor diye ağlarsın burda leblebi gibi Ella içersen hayatımda bir kere içmek zorunda kaldım o ay bütün dengem şaşmıştı

Hamilelik yok ama sende bir psikolojik problem var bu kadar strese olan bebekte yaşamaz zaten bak sen beni dinle senden belki 10 yaş büyüğüm 1-2 yıl içinde de bebek olmuyor diye ağlarsın burda leblebi gibi Ella içersen hayatımda bir kere içmek zorunda kaldım o ay bütün dengem şaşmıştı
evet problem cidden var kabul ediyorum 😔😔 şuan benimde dengem bozuk adetim olmuyorr

X