açtıgım konulara gerekli ilgiyi pek göremesemde yinede bi konu daha açtım:)
kızlar bebegimin yüzü çok kuru krem yada bbek yagı kullanmak istiyorum ,şuan bebegim 42 günlük ,doktorum mustella diye bi markanın kremini önerdi ,sizler neler kullanıyosunuz bebeginizin yüzüne ve vücuduna..
açtıgım konulara gerekli ilgiyi pek göremesemde yinede bi konu daha açtım:)
kızlar bebegimin yüzü çok kuru krem yada bbek yagı kullanmak istiyorum ,şuan bebegim 42 günlük ,doktorum mustella diye bi markanın kremini önerdi ,sizler neler kullanıyosunuz bebeginizin yüzüne ve vücuduna..
benim doktorum da her banyodan sonra heryerine sac diplerine kadar bebek yagi suruyorum canim en iyisi oylus ayni sorun bendede var canim cok agar seyler kullama aliskanlik yapiyomusus sonra
canim mustela piyasadaki en iyi urunlerden biri
ben gunes kremini kullanıyorum biraz pahalı bir marka ama icime sine sine kullanıyorum
ama bebe yagı da surebilirsin heralde sebamed falan
avent in magic cream diye bir kremi var onu sürüyorum yüzüne her akşam banyodan sonra , vücuduna da bebe yağıyla masaj yapıyorum ama bebeğimin cildi çok kuru değil seninkinin derileri mi dökülüyor?
ben 4-5 aylık olana kadar her banyodan sonra zeytinyağı sürüyordum sonra bebek yağı kullanmaya başladım cildi pamuk gibi şuan yalnız yüzü biraz pütür oldu neden anlayamadım ama sıcaklardan diye tahmin ediyorum.