kizlar bi bakin lutfen basina boyle bisey gelen varmi ?

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
32
Arkadaslar 31 haftalik hamileyim cuma gunu kan ve idrar tahlili vermistim bugun sonuclarimda idrar yollarimda enfeksiyon ve protein kacagi oldugunu ogrendim doktor enfeksiyon icin bi ilac verdi ve persembe gunu tekrar tahlil vermemi istedi tekrar protein kacagi cikarda 24 saat idrar biriktirmemiz gerekir dedi ama ben korkuyorum internetten biraz arastirdim cok iyi seyler yazmiyo acaba basina boyle bi durum gelen varmi yardimci olursaniz cok sevinirim

Oncelikle sakın ol,
Elinde yüzünde ani sismeler var mi?
Bende idrar tahlilnde hic çıkmadı kacak , 24 saatlik toplamada yaptım ondada yanlış hatrlamiyorsam.250 di normal insana gore yüksek ama hsmile icin normaldi.. siz bugün baslayin toplayın çarşambaya sonuç cikar doktorunuz ona göre karar verir...
Tansiyonun yüksek mi?
Nette cok okuma ama dikkatli ol , doktorla iletisimde ol..

Tansiyonum hic cikmaz hatta butun hamileligim boyunca dusuktu hep 9/6 falan sislik odem falan da yok idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklaniyo diye dusundu doktor ama bakalim henuz toplamaya baslamami soylemedi persembe gunu normal tahlil vercm yine ayni sonuc cikarsa topluycaz dedi benim de morelim bozuldu

Aslında hemen toplasa iyidi neyse sen bol su iç, idrar yolu enfeksiyonu varsa onada iyi olur... eger farkli bisey hissedersen kendinde hemen doktora git.

Aslında hemen toplasa iyidi neyse sen bol su iç, idrar yolu enfeksiyonu varsa onada iyi olur... eger farkli bisey hissedersen kendinde hemen doktora git.
Tesekkur ederim.. bu ikinci hamileligim nedense bunda hep erken dogum yaptigimi gordum ruyalarimda agrilarim falanda var dua edin insallah bisey olmaz

testen önce veya 1 gun önce sütt- yogurt- et- tavuk balık sosis veya buna bezner proteini oranı yüksek birşey yedin mi ? mercimek yumurta ??

Canm tansiyonuna dikkat et. Protein bendede var. Gun icinde bikac kez olcuyorum tansiyonumu. Protein tansiyon cikarsa zehirliyor. Tansiyonun buyugu 13 kucugu 9un ustune cikmamasi gerekiyor

Benim hamileligin en basindan beri idrar testlerimde eser miktarda protein cikiyor.
Doktor bir sey demedi bu konuyla alakali.
Enfeksiyonumun da zaten gectigi yok.

Canm tansiyonuna dikkat et. Protein bendede var. Gun icinde bikac kez olcuyorum tansiyonumu. Protein tansiyon cikarsa zehirliyor. Tansiyonun buyugu 13 kucugu 9un ustune cikmamasi gerekiyor
Tansiyonumun hic 11 de yukari ciktigini gormedim tam tersi hep 9 larda geziyo ama neden oldu bilmiyorum bebege zarar veriyomu acaba cok az zamanim kaldi Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin dunden beri cok takiyorum kafama

Benim hamileligin en basindan beri idrar testlerimde eser miktarda protein cikiyor.
Doktor bir sey demedi bu konuyla alakali.
Enfeksiyonumun da zaten gectigi yok.
Benimde oyle hamilelegimin basindan beri enfeksiyon var acaba bu yuzden mi cikti protein bilmiyorum tansiyonum hep dusuk odem sislik falan da yok

Canm tansiyon cikmadigi sürece korkma. Idrar yolu enfeksiyonu da yapio. Bol su ic surekli tahlil yaptir. Ben bobrekten cok cektigim için artık her detayini ogrendim. Birde tuzlu yeme ayak sisliklerine filanda dikkat et

Canm tansiyon cikmadigi sürece korkma. Idrar yolu enfeksiyonu da yapio. Bol su ic surekli tahlil yaptir. Ben bobrekten cok cektigim için artık her detayini ogrendim. Birde tuzlu yeme ayak sisliklerine filanda dikkat et
COk tesekkur ederim ayak sisligim falan hic olmuyo ama tuzlu yeme konusunda skintiliyim hic tuzsuz yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…