- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
- Konu Sahibi Ilayburak2
-
Baya aciklayici olmus yarin iki kat olmasi gerekiyor bakalim insallah oyle olur :)Canım 1 haftalık gebelik diye bişey yok aslında. Hatta 2 haftalıkta yok. Çünkü gebelik hesabı adetin ilk gününden hesaplanmaya başlıyor. Yumurtanın oluşması 1. Hafta çatlayıp atılması 2. Hafta spermle buluşup yerleşmesi 3. Hafta bi sonraki adet tarihin geldiği zamanda 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun.
Yumurta spermle buluştuğu an değil o yumurta rahme yerleştiği zaman bhcg hormonu yükselmeye başlıyor. Buda 3. Haftaya denk geliyor. Bu yükselmek çok hızlı oluyor. Mesela bu hamile arkadaşımız bi sonraki gün kan versin o değer 200 küsürlere çıkmış olucaktır.
Umarım açıklayabilmişimdir :)
Evet canim galiba ogleyim yarin doktora gidicem ogrencez insallah:)
Canım 1 haftalık gebelik diye bişey yok aslında. Hatta 2 haftalıkta yok. Çünkü gebelik hesabı adetin ilk gününden hesaplanmaya başlıyor. Yumurtanın oluşması 1. Hafta çatlayıp atılması 2. Hafta spermle buluşup yerleşmesi 3. Hafta bi sonraki adet tarihin geldiği zamanda 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun.
Yumurta spermle buluştuğu an değil o yumurta rahme yerleştiği zaman bhcg hormonu yükselmeye başlıyor. Buda 3. Haftaya denk geliyor. Bu yükselmek çok hızlı oluyor. Mesela bu hamile arkadaşımız bi sonraki gün kan versin o değer 200 küsürlere çıkmış olucaktır.
Umarım açıklayabilmişimdir :)
Amin canimm aminnn:)Allahım kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin canım. Duanı hep böyle yap
Allah razi olsun canim cok güzel yazmissin ellerine saglik. Aydinlattin beni.
Yani düsme oldugu zaman kanama oluyor beyaz akinti felan degil. Peki ama bu catlamadan sonra spermle bulusup yerlesme esnasinda düsse beyaz akinti mi oluyor kanamami?
Saolasin canim seninde kafani sisirdim sabah sabah :)Canım sen yerleşme kanamasını soruyorsun heralde. Eğer döllenme olduysa ve rahme tutunamadıysa o zaten akıntı falan olmadan normal adet döngüsü gibi geçer gider. Ama döllenme olup rahme tutunduysa kahverengi lekelenmede olabilir pembe akıntıyla karışık kanama da olabilir hiç bişeyde olmayabilir. Herkeste aynı şeyler olmuyor çünkü.
Bnde az önce yaptım test seninki gibi çıktı silik çıktı
Saolasin canim seninde kafani sisirdim sabah sabah :)
Bnde az önce yaptım test seninki gibi çıktı silik çıktı
Eki Görüntüle 2060081
Şuan belirginleşmiş iyice :) az sonra kan testine gidecegim
kiz saka yapiyom :) ♡♡Neden yok dedin o zaman
kizzzz hayirli olsuuuun ♡♡♡Eki Görüntüle 2060081
Şuan belirginleşmiş iyice :) az sonra kan testine gidecegim
Sağ ol abla ama inanamıyorum hala kan testinden sonra inanacagimkizzzz hayirli olsuuuun ♡♡♡
Allah sag saglim kucagina vermeyi nasip etsin canim eglenceli zamanlar gecirmeye calis bebisinleBnimki de senin test gibiydi belirginleşti iyice:)))
Amin tskr ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah :))Allah sag saglim kucagina vermeyi nasip etsin canim eglenceli zamanlar gecirmeye calis bebisinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?