• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar bi bakin hamilemiyim cizgiyi goren varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuc 129.51 hamilemiyim
Maşallah canım değerin çok güzel..Sevin artık yanılma falan yok Allah'in izniyle hamilesin.Senin adına çok mutlu oldum.Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü salih Saliha evlat olsun innnşallah canım. Tadını çıkar artık. .:))

Bizlerede dua edin hanimlar. Sizi tebrik ederim. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Maşallah canım değerin çok güzel..Sevin artık yanılma falan yok Allah'in izniyle hamilesin.Senin adına çok mutlu oldum.Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü salih Saliha evlat olsun innnşallah canım. Tadını çıkar artık. .:))
Ayyy canim cok saol rahatlattin beni cok sukur bin sukur bugunleri gorcegim aklimin ucundan gecmiyodu:)))) amin insallah sag saglim kucagima alirim

Kac cikmasi gerekiyor diyelim 1 haftalikken
Canım 1 haftalık gebelik diye bişey yok aslında. Hatta 2 haftalıkta yok. Çünkü gebelik hesabı adetin ilk gününden hesaplanmaya başlıyor. Yumurtanın oluşması 1. Hafta çatlayıp atılması 2. Hafta spermle buluşup yerleşmesi 3. Hafta bi sonraki adet tarihin geldiği zamanda 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun.
Yumurta spermle buluştuğu an değil o yumurta rahme yerleştiği zaman bhcg hormonu yükselmeye başlıyor. Buda 3. Haftaya denk geliyor. Bu yükselmek çok hızlı oluyor. Mesela bu hamile arkadaşımız bi sonraki gün kan versin o değer 200 küsürlere çıkmış olucaktır.
Umarım açıklayabilmişimdir :)

Back