- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Ilayburak2
-
Maşallah canım değerin çok güzel..Sevin artık yanılma falan yok Allah'in izniyle hamilesin.Senin adına çok mutlu oldum.Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü salih Saliha evlat olsun innnşallah canım. Tadını çıkar artık. .:))Sonuc 129.51 hamilemiyim
Gözün aydin allahim saglikli kucagina vermeyi nasip etsin darisi basimiza insallahYapma canim bekle inan beklemek cok zor ama. Brni dusun o kadar cok ugrastim ki hic beklemiyorum hala inanamiyorum tedaviyi birakmistim
Maşallah sen de hamilesin ne güzel haberler bunlar..Allah tamamına erdirsin innnşallah canım..Hayırlı olsun canım bi haberde benden bende şimdi yaptım testi rabbim herkese nasip etsin inşallah
Çok şükür canım herkese dua ediyorum rabbim kucaklarımızı doldursunMaşallah sen de hamilesin ne güzel haberler bunlar..Allah tamamına erdirsin innnşallah canım..
Senin bi kızın var diye biliyordum :) hayal mi gördüm kiderken bebek mi soruyon
eger oyleysd bisey yok :)
hayal gormusunSenin bi kızın var diye biliyordum :) hayal mi gördüm ki
Ayyy cok sevindimm canimm Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsinHayırlı olsun canım bi haberde benden bende şimdi yaptım testi rabbim herkese nasip etsin inşallah
Zms senin kizin var zaten dimihayal gormusun
Amin canım inşallahAyyy cok sevindimm canimm Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
evet var canm senn sonuc ne olduZms senin kizin var zaten dimi
Aminn canim Allah razi olsunnEveeeeet hamilesinnnn..Allah tamamina erdirsin canım...
Ayyy canim cok saol rahatlattin beni cok sukur bin sukur bugunleri gorcegim aklimin ucundan gecmiyodu:)))) amin insallah sag saglim kucagima alirimMaşallah canım değerin çok güzel..Sevin artık yanılma falan yok Allah'in izniyle hamilesin.Senin adına çok mutlu oldum.Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü salih Saliha evlat olsun innnşallah canım. Tadını çıkar artık. .:))
Aminn canim saolEveeeeet hamilesinnnn..Allah tamamina erdirsin canım...
Sonucum 129.51 canim hamileyimevet var canm senn sonuc ne oldu
Canım 5in üstende gebelik var deniyor :) büyük ihtimalle şuan 3 haftalık gebesin :)Sonuc 129.51 hamilemiyim
Canım 1 haftalık gebelik diye bişey yok aslında. Hatta 2 haftalıkta yok. Çünkü gebelik hesabı adetin ilk gününden hesaplanmaya başlıyor. Yumurtanın oluşması 1. Hafta çatlayıp atılması 2. Hafta spermle buluşup yerleşmesi 3. Hafta bi sonraki adet tarihin geldiği zamanda 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun.Kac cikmasi gerekiyor diyelim 1 haftalikken
Evet canim galiba ogleyim yarin doktora gidicem ogrencez insallah:)Canım 5in üstende gebelik var deniyor :) büyük ihtimalle şuan 3 haftalık gebesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?