- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
- Konu Sahibi Ilayburak2
-
Sonuç ne zaman çıkacakKan verdim canim bekliyorum
Kız şokta mısın :) Gözün aydın olsun canım benimGercekten gozukuyo dimi
Hamilesin tabii ki :)Sonuc 129.51 hamilemiyim
Canm 2 yada 3 haftalik hamilesin galiba benim degerlerim ole cikmisti 5 ten sonrasi hamile demekKac olunca. Hamile oluyordum Sonuc kac olmasi gerekiyordu kafam durdu
Evet kuzuuu hamilesin tebriklerSonuc 129.51 hamilemiyim
ayyyyyy cok mutluuuuu olduum hamilesin kizzz ♡♡♡♡
Kac cikmasi gerekiyor diyelim 1 haftalikkenİnsallah guzel rakamlar cikar canim
derken bebek mi soruyonKuzucum sende ne var ne yok
Bir haftalik gebelik yokki canim 4haftalikken anlasiliyor zaten. 4.haftada benim deger 120 idiKac cikmasi gerekiyor diyelim 1 haftalikken
Gozun aydin :)Sonuc 129.51 hamilemiyim
Hmm cevabin icin öncelikle cok tesekkür ederim ben igne vurunuyorum bana 15 gün sonra test yapabilirsin dediler en iyisi test felan yapmamak beklemek :)Bir haftalik gebelik yokki canim 4haftalikken anlasiliyor zaten. 4.haftada benim deger 120 idi
Saol canim Allah razi olsun hala inanamiyorumGozun aydin :)
Yapma canim bekle inan beklemek cok zor ama. Brni dusun o kadar cok ugrastim ki hic beklemiyorum hala inanamiyorum tedaviyi birakmistimHmm cevabin icin öncelikle cok tesekkür ederim ben igne vurunuyorum bana 15 gün sonra test yapabilirsin dediler en iyisi test felan yapmamak beklemek :)
Soktayim cikamiyom soktan 129.51 deger hala inanamiyorumm saol canim bekledim bekledim ama degdi❤❤Kız şokta mısın :) Gözün aydın olsun canım benim
Saol canimmm benimm❤❤Evet kuzuuu hamilesin tebrikler
Evet hamileyimmmHamilesin tabii ki :)
Iki yada uc mu ayy kalbim cikcak inanamiyorummCanm 2 yada 3 haftalik hamilesin galiba benim degerlerim ole cikmisti 5 ten sonrasi hamile demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?