- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
- Konu Sahibi Ilayburak2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten gozukuyo dimiGozun aydin var tabiki :)
Evett :)Gercekten gozukuyo dimi
Ayyy insallah hamileyimdir 18 aydir bekledimEvet hamilesin :)
Kan verdim sonuc bekliyorimEvett :)
İnsallah guzel rakamlar cikar canimKan verdim sonuc bekliyorim
Insallah canim Rabbim yuzumu guldursun insallah istiyen herkeze nasip etsin insallahİnsallah guzel rakamlar cikar canim
Kan verdim canim simdi insallah vardir varsa kendiliginden ve varsa mucize gercekten 9 10 ay tedavi gordim rahim filmi cektirdim igneler femeralar bitkisel herseyi denedim bu ay tedaviyi biraktim 27 afet olmam lazim 2 gun var daha bi test yapayim dddim sonuc bhhayırlı olsun canım benim, kendiliğinden olan bir gebelik mi, yoksa aşılama vs. mi?
çok sevindim adına![]()
Kan verdim canim bekliyorumEvet görünüyor ama çok çok yeni bence 2 gün bekle kan tahlili yaptir hadi hayilisi![]()
Gercekten mi canim yerimde duramiyorum inanamiyorummayyyyyy cok mutluuuuu olduum hamilesin kizzz ♡♡♡♡
Ayyy cok mutlu ettin beni inaallah hamileyimdir sonuc bekliyorummmDikkatli bakmaya gerek yok.İkinci çizgi bariz belli..:))Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin innnşallah..
sonuc cikinca inanirsin ♡_♡ nezmnn cikcak :*Gercekten mi canim yerimde duramiyorum inanamiyorumm
Bariz belli oluyo canm hayirli olsun insallah18 aydir bu gunu bekliyorum ikinci cizgi var mi acaba 2 gun var adetime