- 17 Eylül 2014
- 258
- 131
- 33
-
- Konu Sahibi 38meryem60
Canim senin icin sewindim ama en son yazinda kimyasal veya dis gebelik yasadigim ikisinden biri yarin kesinlesick gibi bisey demistin ...simdi hamilelik takvimi falan normal bir gebelik o zamanCanım mesajını okuyunca gözüm doldu...inan sen ve senin gibilere hep dua ediyorum.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah....her cuma 1000tane ya evvel oku canım...
Evet canım şükürler olsun ufak bir tahlil karışıklığı 2gün hüngür hüngür ağlamama sebep olsada ömrümden ömür gitsede, sağlıklı bir gebelik oldu binlerce kez şükürCanim senin icin sewindim ama en son yazinda kimyasal veya dis gebelik yasadigim ikisinden biri yarin kesinlesick gibi bisey demistin ...simdi hamilelik takvimi falan normal bir gebelik o zaman
Ayyyy cok sewindim dis gebelikten sonra normal gebelik yasaninca daha bi sewiniyorum bizim az zamanimiz kaldi hemen buyusunde kipir kipir olsun seninde gobisin.. Allah size bagislasinEvet canım şükürler olsun ufak bir tahlil karışıklığı 2gün hüngür hüngür ağlamama sebep olsada ömrümden ömür gitsede, sağlıklı bir gebelik oldu binlerce kez şükür
Canımm Allah razı olsun evet bide ben tek tüple hamile kaldım.cinsiyetimiz bile belli bizim kızım gelcek Allah izin verirse.mide bulantılarım geçse hamilelik zevkli olcak da akşama kadar çıkartıyorum sora serum.nyse şikayet etmiyorum bu günüme şükür.sende inşAllah sağ salim selametle bebeğini kucağına al.sıra bana gelsinAyyyy cok sewindim dis gebelikten sonra normal gebelik yasaninca daha bi sewiniyorum bizim az zamanimiz kaldi hemen buyusunde kipir kipir olsun seninde gobisin.. Allah size bagislasin
o nasıl bi doktormuş çok merak ettim 0-5 arası negatiftir kanda 5 ve üzeri gebelik kabul edilir kaldıkı 5 gibi bir beta hcg değeri ile kaset testte silikte olsa 2.çizgi çıkmaz 3 yıldır bebek için uğraşıyordum artık nedir ne değildir en ince ayrıntısına kadar biliyorum00 cikmasi gerekiyormus 5 cikmis ondan dolayi supheli dedi
canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucagına alırsın inşallahCanımm Allah razı olsun evet bide ben tek tüple hamile kaldım.cinsiyetimiz bile belli bizim kızım gelcek Allah izin verirse.mide bulantılarım geçse hamilelik zevkli olcak da akşama kadar çıkartıyorum sora serum.nyse şikayet etmiyorum bu günüme şükür.sende inşAllah sağ salim selametle bebeğini kucağına al.sıra bana gelsin
Erken yaptıysanız testi silik çıkabilir ve pozitif olabilir.Foto yukleyemedim yaa
Allahın verdigine siz karar veremezsiniz. Bir tane evladı olsun diye tüm maddi varlıgını harcayıp cabası hayalleri her ay kırılan insanlar var. Isteyip de olmaması nasıl bir duygu anlayamazsınız cok da istemiyorsanız dogru duzgun korunmayı becerebilseydiniz !Cocuklarim var zaten bu olmasa cok iyi olacak
Kaç gun gecıkmişti adetin, beta hcg 5 cıktıgında00 cikmasi gerekiyormus 5 cikmis ondan dolayi supheli dedi
Canım gebesin yuksek ıhtımalBenimki buydu.silik. Sonra ne mi oldu profil resminde aşkım benim
:))) pardon ya:) konu sahıbınjn fotosu sandımCanım gebesin yuksek ıhtımal
Tek tuple ne kadar zamanda hamile kaldın canım ? Bu arada hayirli olsun insallahh saglikla kucagına alırsın bebişini :)))Canımm Allah razı olsun evet bide ben tek tüple hamile kaldım.cinsiyetimiz bile belli bizim kızım gelcek Allah izin verirse.mide bulantılarım geçse hamilelik zevkli olcak da akşama kadar çıkartıyorum sora serum.nyse şikayet etmiyorum bu günüme şükür.sende inşAllah sağ salim selametle bebeğini kucağına al.sıra bana gelsin
Korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım canımTek tuple ne kadar zamanda hamile kaldın canım ? Bu arada hayirli olsun insallahh saglikla kucagına alırsın bebişini :)))
Allah razı olsun canım benim.bide noldu biliyomusun Allahın işi işte.ben ilk gebeliğimi şubatta öğrenmiştim.nasip olsaydı doğsaydı kasımda doğcaktı.ama kalbi durdu.nasıl ağladım isyanlar ilk ya bide.tam bir sene sonra yine şubatta hamile olduğumu öğrendim ve Allahım nasip ederse kasımda doğcak...Tek tuple ne kadar zamanda hamile kaldın canım ? Bu arada hayirli olsun insallahh saglikla kucagına alırsın bebişini :)))
Süpermiş canım ya gercekten dedigin gibi Allahın ne guzel hikmeti surprizi hediyesi :)Allah razı olsun canım benim.bide noldu biliyomusun Allahın işi işte.ben ilk gebeliğimi şubatta öğrenmiştim.nasip olsaydı doğsaydı kasımda doğcaktı.ama kalbi durdu.nasıl ağladım isyanlar ilk ya bide.tam bir sene sonra yine şubatta hamile olduğumu öğrendim ve Allahım nasip ederse kasımda doğcak...