• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakarmısınız

Biricikaysima

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
17
3
3
29
Meraba 20 yaşındayım
Şurdan başlayım 1 senelik evliyim eşimle aniden evlendik ve yaşımız oldukça aralıklı 13 yaş var aramızda yani ne ben ne o birbirimizi anlayamıyoruz ve kaynanama oturuyoruz kaynanam desem eşini kaybetmiş psikolojisi iyi değil ben ise yeni dogum yaptım ve ilk bebegim ister istemez kimsenin kucağına vermek istemiyorum elimde değil bu yaptıgım hata biliyorumda bu yüzden kaynanamla anlaşamıyoruz o istiyoki emzir hep ben bakıyım ben istemiyorum öle surat asıyoruz sonra birbirimize eşime gelirse hiiç umrunda değil yani neyim var neyim yok konuşulmuyor bile eşimle ayrılmak istesem ayrı ev istesem kabul etmez çünkü annesinin eşi yok iki eve bakamaz oyuzden napcamı bilmiyorum eşim sinirli asabi açıkçası korkuyorum konuşmaya ve kendime yapıyorum sürüm kesilecek diye hergün içim içimi yiyor benim kendi ailemle konuşsam anlamazlar ve yoruldum eşimin beni anlamamasından sinirliliginden :(

Cnm kaynana psikolojisinden dolayi istemiosan bakmasini haklisin ama arada sevebilir isin oldukca ilgilenebilir ama ic durumunuzu bilemem tabiii

20 yaşındasın, evlenir evlenmez çocuk yapmışsın, evliliğin kötü giderken hem de
nerden baksan elinde kalıyor
ayrıca konunu bi taşıttır bir derdim var bölümüne, burda kimse görmez.

Back