Kızlar merhaba ben evleneli 4yil oldu eşimle severek evlendim daha doğrusu söyle ilk evliliğimi yaptım ikici evliliğim ilk evliliğimden bir oğlum var neyse annem üvey olduğu için ilk evliliğim bitti ve baba evine geldim ve huzurum hiç olmadi orda tabi ıyi bir insan bulup beni ve çocuğumu kabul eden biri onunla evlenmeye karar verdim çünkü baba evinde sürekli kavga huzursuzluk diz boyundaydı sora eşimle tanıştık ve sadece 20günde evlenmeye karar verdik sora evlendik ilk günleri anlatamam okadar kıskanç diki gerçekten sorun bendemiydi herseyime dikkat edip kimseyle konuşmazdım bile bakkala markete tek göndermez pazara asla gidemezdim hep tlfunuma bakardı kim aramış kimle konuşmuşum ilk çoğu akrabandan kıskandı herkesten uzak durdum tabi buarada cocuğumlada anlasamamaya başladı istemedi gönder gitsin dedi fln odömleede okadar soğudum ki çıkmaza girdim boşansam gine baba evinde kavga görültü ıraz sabretmekte karar verdim şimdi 4yildir biraz düzeldi sormak istediğim izinde eşiniz bu kadar kıskanç miydi