kizlar bi bakarmisiniz moralim cok bozuk

yego

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
63
0
arkadaslar dunden beri begeimi hissdemedim doktora gitsemmi diye kararsiziim sizdede oluyormu boyle seyler yani bir gun bebegin oynamadigi oluyormu normalmi acaba ???

Doktorum bana bebeğin günde en az 10 kez hareket etmesi gerekğini söyledi. ne zamandır hareket etmiyor??

27. haftadayim dun sabah etmisti daha etmedi aksamlari cok oynardi onun icin merak etttim kimisi normal diyor ama ???

Yüksek sesli müzik dinlet, sıkıştır biraz yada salla göbeğini uyuyorsa bile uyanır yada biraz rahatsız et kıpırdar belki. Yinede kıpırdamazsa doktora git bi emin ol.

evet canım elinle ne taraftaysa dürt tatlı bişiler yee ve uzan rahatsız olsun biraz içerde mutlaka kıpırdar gün içinde hala bi kıpırtı yoksa doktoruna başvur

eger dun cok yorulduysaniz bebek hareket etmez.bu normaldir.ama yorulmadiysaniz birsey diyememeyecegim.ayni seyi gorumcem yasadi o yuzden biliyorum,onun bebegi 2 gun hareket etmedi sonunda dr gitti bebek hareket etmiyor diye dr da yorulduysan o hareket etmez demisti.insallah sizinkide o yuzdendir.rabbim saglikli,sihhatli bir sekilde kucaginiza almayi nasip eder insallah.

SIMDI ISDEYIM bakalim aksama kadar hareket edecekmi olmassais cikisi gidecem tesekkurler arkadaslar

canım gece oynamış olabilir uykudan belkim fark etmemişsindir, benimde bazen gündüz uyur gece kıprdanmaya başlar , inşş herşey yolundadır yinede dr görün için rahat etsin cnmm

cnm üzülme arkadaşların dediği gibi yorulduysan ondan olabilir şekerli bi çay ya da kahve içmeyi dene istersen. koltuğuna yaslanıp dinlen biraz göbeğini salla falan. ama sakın kötü düşünme. iyi düşün iyi olsun inşallahh.

canım içindeki endişeyi silmen için doktora gitmeni tavsiye ediyorum.sağlıklı görünce bebeğini rahatlayacaksın

cok sagolun kizlar tam is cikisi doktora gidecektimmki kipirdadi canim yavrum

gözün aydın canım Allah yavrularımızı bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…