• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kızlar bi bakarmısınız hayalet çizgi mi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Snglmhmt

Emir❤️Tuana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
761
792
53
39
IMG_7354.JPG Kızlar hayalet bi çizgi var mı ben mi öyle görüyorum adetime bi gün var

Var inşallah ben adete 4 gün vardı öğrendim yeni olursa silik çıkıyo aynen böyle yoksa zaten 2. ÇizGi zor çıkıyor

Var inşallah ben adete 4 gün vardı öğrendim yeni olursa silik çıkıyo aynen böyle yoksa zaten 2. ÇizGi zor çıkıyor
İlk gebeliğim kimyasaldı kanda öğrenmeme ramen kaset test negatifti gecikmeden 4 5 gün sonra böyle silik görmüştüm ancak bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama inşallah doğrudur 2 sene olcak bu ay ikinci aşılamamı yaptırcaktım adetimi bekliyodum öylesine yaptım testi hayal mi görüyorum gerçek mi bilemedim Allahım nolur gerçek olsun:KK17:

İlk gebeliğim kimyasaldı kanda öğrenmeme ramen kaset test negatifti gecikmeden 4 5 gün sonra böyle silik görmüştüm ancak bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama inşallah doğrudur 2 sene olcak bu ay ikinci aşılamamı yaptırcaktım adetimi bekliyodum öylesine yaptım testi hayal mi görüyorum gerçek mi bilemedim Allahım nolur gerçek olsun:KK17:
Allah yardmcın olsun inşallah canım benim testte böyle silik çıktı yarın ya kan ver yada tekrarla inş iyi haberlerini bekliyorum

Var gibi inşallah vardır

KIzlar bu akşam başka bi marka test yaptım yine çok hafif bi çizgi çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorum nolur bana dua edin

Back