- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
Kizlar iyi aksamlar benim sorunum saglikla ilgili. Dort gundur perisanim her gece farkli bi hastanedeyim. Once ciddi istah kaybi ve mide bulantisiyla basladi sikayetim. Sonra dedim ki ac kalinca hep boyle oluyor bisey yiyim gecer. Ama olmadi yedigim anda kusmaya basladim. Aksama kadar zorla agzima ne tiktiysam kustum. Carsamba gecesi bi devlet hastanesinin aciline yuksek ates kusma ve mide agrisi sikayetiyle gittim. İdrar tahlili kan tahlili yapildi bisey yok dendi bi igne yapildi ve parol verip yolladilar. O gece sabaha kadar uyku uyuyamadim. Ertesi gun takdir edersiniz ki daha kotu oldum ishalde basladi ve artik midemde bulanmanin disinda tarif edemedigim agrida degil.ama tuhaf bisey oluyor bu agriyi anlatamiyorum sanki midemi cekiyorlar gibi. O gun baska bi devlet hastanesine gittik orda da kan tahlillerime ve idrarima bakildi bagirsaklarimda enfeksiyon oldugu soylendi. Yine igne yapildi takviye ilac verildi ve eve yollandim. Sabah artik dayanilmaz bir agriyla uyandim ve kendimi saglik ocagina attim. Orda da karnima bobreklerime dokunup kum dokuyorsun dediler ve takviye ilac yazip yolladilar 9 tane ilac iki tane igne.. Aksama artik agridan fenalasinca ozel bi hastaneye gittik orda da serum taktilar fakat hemsire serumu damara oturtamamis kolumun icine dolmus serum odem yapti. Bu sefer midemin agrisini unuttum kolumun agrisi basladi. (buna cok dikkat edin hayatimda bu kadar korkunc bi agri yasamamistim) derken serum tekrar takildi diger koluma. soylendim bagirdim cagirdim ama ölücem artik ayakta duramiyorum ve 1 hafta is goremez raporum var. Simdi biliyorum cok uzattim ama kizlar her gittigim doktor baska bisey soyluyor. Kum dokmedigime eminim. Benim sorunum midemle yani boyle gaz sancisiyla bulantisinin karismis hali gibi hic gecmeyen bi aci var. Hani boylrle cok ac kaldiginizda olur ya.. Ama doktorlar bunu anlamiyolar. Artik ilac icmekten serum yemekten bi hal oldum kolumun halide cabasi. Midemi rahatlatmak icin elma,maydanoz,limon kaynatip ictim biraz iyi geldi ama yine basladi ayni sanci. Napicam bilmiyorum hic boyle bi agri yasayaniniz oldu mu lutfen yardim edin cok zor durumdayim.