• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bı bakar mısınız

sdykvc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhabalar nısan 9 ü ovulasyon tarihimdı o gün suphelı ılıskım oldu ovulasyonun 9. Günü kan testı yaptım çünkü sabah bulantı ve kusmalsrım vardı herkes çok ısrar ettı kesın hamılesın dıye onlaarın ısrarı uzerıne test yaptım geçen ay 27 sınde adet olmuştum. Ama bat 24 nısan. Kan testı negatıf çıktı bazı idrar testlerım pozitif çıktı ama genelde yalancı pozıtıf verıyormus. Bugün awox marka test yaptım sılık çızgı bıle cıkmadı sızce poztıtıfe dönme ıhtımalı varmıdır? benıde suphelendıren sabah mıde kazınmamla oluşan mıde bulantılarım daha oncekı gebelıgımdede aynı seyı yasadım cunku

bu kadar erken belirti vermesi bana ilginç geldi. testi ilişkiden ne kadar süre sonra verdiniz onu da anlamadım ama daha regliniz bile gecikmeden nasıl belirti başlayabilir?

bu kadar erken belirti vermesi bana ilginç geldi. testi ilişkiden ne kadar süre sonra verdiniz onu da anlamadım ama daha regliniz bile gecikmeden nasıl belirti başlayabil
9. Yada 10 gün olması lazım ilk idrar testı yaptım ıkıncı çizgi sılıkte olsa anında belırınce aılem kesın hamılesın dedıler kan testı verelım dedık verdık ama 0.9 çıktı bulantılarımın gebelıkle alakası var mı pek sanmıyorum esasında ama hala devam edıyor o kısmı bende anlamadım

Eklentiler

• 1000077418.webp
    1000077418.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 33
Ikıncıde böyle çıktı

Eklentiler

• 1000077396.webp
    1000077396.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 30
9. Yada 10 gün olması lazım ilk idrar testı yaptım ıkıncı çizgi sılıkte olsa anında belırınce aılem kesın hamılesın dedıler kan testı verelım dedık verdık ama 0.9 çıktı bulantılarımın gebelıkle alakası var mı pek sanmıyorum esasında ama hala devam edıyor o kısmı bende anlamadım
bu daha çok kuruma çizgisi gibi duruyor beta da 0.9 çıkmış zaten. isterseniz regliniz geçince tekrarlayın daha doğru sonuç verir

Ama tabı bunun üstüne kan verdım değer küçük cıksr dıye düşünerek negatıf çıktı snra başka bı kaç gün snra başka test yaptım bırınde negatıf bırınde sılık cızgı çıktı valla bende anlamadım yok muhtemelen de

bu daha çok kuruma çizgisi gibi duruyor beta da 0.9 çıkmış zaten. isterseniz regliniz geçince tekrarlayın daha doğru sonuç verir
Zaten bebe time dı markası sorunlu bı testmıs sonradan ogrendım sanırım en ıyısı adetın gecmesni beklemem

Back
X