- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.142
- 63
- 24
- Konu Sahibi Ecmel-vera
- #1
Hanımlar şimdiye kadar soğan kürü ile hamile kalanınız var mı bende bu ay yapmayı düşünüyorum da cevaplar için teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha cok seninle alakali.. iltihap, tikaniklik, enfeksiyon var mi.. mantar var mi bu tip hamileligi engelleyen sorunlara cozum oluyor sanirim. yumurtaya etkisi var mi bilmem onun icin bal tarcin corekotu birebir.. beni hep erken yumurtlatiyor. ya da olusmayacaksa olusmasina vesile oluyor Allahin izniyle.Hanımlar şimdiye kadar soğan kürü ile hamile kalanınız var mı bende bu ay yapmayı düşünüyorum da cevaplar için teşekkürler
Mantar gebelige engel midir?daha cok seninle alakali.. iltihap, tikaniklik, enfeksiyon var mi.. mantar var mi bu tip hamileligi engelleyen sorunlara cozum oluyor sanirim. yumurtaya etkisi var mi bilmem onun icin bal tarcin corekotu birebir.. beni hep erken yumurtlatiyor. ya da olusmayacaksa olusmasina vesile oluyor Allahin izniyle.
ben uzun sure cektim mantar sorunu. kesin engel demiyor doktorlar ama senin bunyene gore spermlere gore degisiyor. asitik ortam spermleri öldürebiliyor ya da yol almalarini yumurtaya ulasmalarini engelleyebiliyormus. doktorumla telefonda konsuuyordum ama gidip gitmemekte emin degildim ee hamilelik dusunuyorsan bu mantardan zaten kurtulman lazim hemen gel dedi bana. krem vardi ucu var rahimden sokuyorsun icine enjekte ediyorsun. cok sukur buyuk oranda temizlendi. bir de adacayi kullandim bilmem biliyor musun onuMantar gebelige engel midir?![]()
Adaçayi daha cok adet sökturucu olarak kullanfim şimdiye kadar ama iltihap giderici etkisi oldugunu biliyordum heralde mantara da etki eder. Bende de mantar çok olur hatta afedersiniz ilişki esnasinda o beyaz çökelekimsi şeyler dişari bile cikiyor kotu bir durumben uzun sure cektim mantar sorunu. kesin engel demiyor doktorlar ama senin bunyene gore spermlere gore degisiyor. asitik ortam spermleri öldürebiliyor ya da yol almalarini yumurtaya ulasmalarini engelleyebiliyormus. doktorumla telefonda konsuuyordum ama gidip gitmemekte emin degildim ee hamilelik dusunuyorsan bu mantardan zaten kurtulman lazim hemen gel dedi bana. krem vardi ucu var rahimden sokuyorsun icine enjekte ediyorsun. cok sukur buyuk oranda temizlendi. bir de adacayi kullandim bilmem biliyor musun onu
rica ederim ben de yeni ogrendim herkes faydalansin. adacayi adet soktu bende de. benim mantar icind edigim baska bir sey. tampon aldim. ucunu hafif islattim bir cay kasigi kadar su doktum. cok islatmamak lazim nemi gorunce genisliyor onlar cunku. nemli uca adacayi yagi bir diger adi aci elma yagi damlattim 5-7 damla. yani su dokmemizin sebebi seyreltmek. direkt dokunce tampona tahris olanlar ovu gununu kaciranlar olmus. neyse tamponu koyuyoruz uyuyoruz. vajinaya degirmeden bir elimizle dudaklari kenara cekip actirarak tamponu direkt iceri koyuyoruz. sabah cikariyoruz. sadece geceleri yapiyoruz. ben 4 gun yaptim 5. gun ovu ya dank geldi spermlere zarar verir diye yapmadim. ama icimi dezenfekte ettigini hissettim. burada birinden sari sari iltihap akmis hem mantar temizlenmis hem tupler acilmis hamile kalan cok fazla. benden iltihap gelmedi acikcasi.Adaçayi daha cok adet sökturucu olarak kullanfim şimdiye kadar ama iltihap giderici etkisi oldugunu biliyordum heralde mantara da etki eder. Bende de mantar çok olur hatta afedersiniz ilişki esnasinda o beyaz çökelekimsi şeyler dişari bile cikiyor kotu bir durumbrnim bir duşuğum oldum geçtiğimjz aylarda şuan deniyoruz bişey yok bu mantar olayini da okur okumaz acaba ondan mi olmuyor dedim cevabiniz icin cok tesekkurler
![]()
bi hanim da karbonatli suyla rahimini temizlemis mantardan kurtulmus ve hamile kalmis. amerida yasli teyze yontemiymis bu doktor demis mantar varsa asitik ortam sperm ölür diye.. ben zaten distan karbonatli sirkeli suyla taharetlenirim sik sik ama icimi sarmis mantar. hem krem kullandim hem sogan suyu hem adacayi yagi. sifa AllahtanMantar gebelige engel midir?![]()
Rahmine enjekte mi ediyormuş nasil yapiyormuş ki onubi hanim da karbonatli suyla rahimini temizlemis mantardan kurtulmus ve hamile kalmis. amerida yasli teyze yontemiymis bu doktor demis mantar varsa asitik ortam sperm ölür diye.. ben zaten distan karbonatli sirkeli suyla taharetlenirim sik sik ama icimi sarmis mantar. hem krem kullandim hem sogan suyu hem adacayi yagi. sifa Allahtan
Vaay neler varmiş neler. Benden de en son 10 gun once çok yoğun sari iltihap aktı soğukalginliği dedim geçtim ha bir de bi ara çok antibiotik kullandim dedim heralde o da mantara iltihaba sebep olmuştur. Çok ilginç ben de denemek istedim bu yontemi şimdi çok teşekkürlerrica ederim ben de yeni ogrendim herkes faydalansin. adacayi adet soktu bende de. benim mantar icind edigim baska bir sey. tampon aldim. ucunu hafif islattim bir cay kasigi kadar su doktum. cok islatmamak lazim nemi gorunce genisliyor onlar cunku. nemli uca adacayi yagi bir diger adi aci elma yagi damlattim 5-7 damla. yani su dokmemizin sebebi seyreltmek. direkt dokunce tampona tahris olanlar ovu gununu kaciranlar olmus. neyse tamponu koyuyoruz uyuyoruz. vajinaya degirmeden bir elimizle dudaklari kenara cekip actirarak tamponu direkt iceri koyuyoruz. sabah cikariyoruz. sadece geceleri yapiyoruz. ben 4 gun yaptim 5. gun ovu ya dank geldi spermlere zarar verir diye yapmadim. ama icimi dezenfekte ettigini hissettim. burada birinden sari sari iltihap akmis hem mantar temizlenmis hem tupler acilmis hamile kalan cok fazla. benden iltihap gelmedi acikcasi.
Allah bir an önce şifamizi da bebişlerimizi de versin ne diyelim elbette şifa AllahtanRahmine enjekte mi ediyormuş nasil yapiyormuş ki onu![]()
rahimle ilgili her seyi onemsemek gerekiyor. ummadigimiz basit bir sey hamileligi engelleyebiliyor. bir vitamin eksikligi yuzunden hamile kalamayani biliyorum. o vitamini alinca kalmis. size de acil sifalar dilerim.Vaay neler varmiş neler. Benden de en son 10 gun once çok yoğun sari iltihap aktı soğukalginliği dedim geçtim ha bir de bi ara çok antibiotik kullandim dedim heralde o da mantara iltihaba sebep olmuştur. Çok ilginç ben de denemek istedim bu yontemi şimdi çok teşekkürler![]()
icindeki mantar olusumlari icin evet.. karbonatli su, corekotu yagi icine enjektorle enjekte ediyorlarmis ayaklari dikip yatiyorlarmis. 15-20 dk sonra ayaga kalkinca rahimden cikiyormus zaten onlar dezenfekte edip. ben denemedim. iyiy arastirmak lazimRahmine enjekte mi ediyormuş nasil yapiyormuş ki onu![]()
Kesinlikle öyle bazen ters tepe biliyor bünye farkından. Çok teşekkür ederim bilgiler içinicindeki mantar olusumlari icin evet.. karbonatli su, corekotu yagi icine enjektorle enjekte ediyorlarmis ayaklari dikip yatiyorlarmis. 15-20 dk sonra ayaga kalkinca rahimden cikiyormus zaten onlar dezenfekte edip. ben denemedim. iyiy arastirmak lazim
Çok teşekkürlerrahimle ilgili her seyi onemsemek gerekiyor. ummadigimiz basit bir sey hamileligi engelleyebiliyor. bir vitamin eksikligi yuzunden hamile kalamayani biliyorum. o vitamini alinca kalmis. size de acil sifalar dilerim.