Kızlar bi bakar mısınız lütfen

acemkz

papatya
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
261
82
Merhabalar kk nın akıllı hatunları. Benim derdim de hamam böceği. Evimde bi kaç kere gördüm hemen öldürdüm
Balkonda girerken yakaladım. Daha sonra mutfağında halıfleks var altını kaldırdım. Birsürü böcek . Küçük küçük. Biraz önce ilaçlardım. Halıyı falan topladım. Sadece mutfağı. Evde küçük çocuğum var. Yarın anneme bırakıp diğer yerleri ilaçlama yapıcam.
Şimdi benim sorum sadece yerlere balkona köşelere tezgah altına sıktım. Açıkta hiç yiyecek içecek yok. Acaba sonra bardak tabak Vs yıkamalımıyım. Hepsi dolaplarda ve kapalı. Evini ilaçlatanlar siz nasıl yaptınız. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ben o konuda fazlaca korkağım. Sinek ilacı sıkınca bile ne bulursam yıkıyorum korkudan. Ama sanırım özellikle zirai ilaçlarda her şeyi yıkamak gerekiyor.

Ben o konuda fazlaca korkağım. Sinek ilacı sıkınca bile ne bulursam yıkıyorum korkudan. Ama sanırım özellikle zirai ilaçlarda her şeyi yıkamak gerekiyor.
Yok zirai ilaç değil. Sinek böcek ilaci. Küçük çocuğum olduğu için zararsız dedi. Ama bilemedim yinede. Bi sorayim dedim.

X