• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bi akıl verin nolur:((

siyah_in_ci

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
109
3
296
Ankara
Kızlar ben geçen hafta saçlarıma röfle yaptırdım saç rengim zaten açık olduğu için tam röfle gibi olmadı boyatmışım gibi sanki ama aralarda açık sarılar wardı belli oluodu biraz bugün tam 1 hafta oldu daha ama o sarılar eski rengine dönmeye başladı yani hiç röfle yaptırdığım belli bile değil sizce ne yapmalıyım:S Kuaför ço kaçık olmasın diye cila atmıştı ondan mı böyle oldu ki ya bi akıl verin lütfen 1 haftada renk değişirmi:S Yada tekrardan açılırmı ne yapmalıyım o kadarda para werdim ama şuan hiç belli değil nerdeyse:S:S:S
senağlama

istersen önce gidip bir kuaförünle konuş canım ama tekrar işlem yaptırma belki yanar belli mi olur bence boya için 15-20 gün bekle

bende geçen ay yaptırmıştım açıldı şimdi geçen hafta gidip koyu kalan yerlerede renk attırdım biraz bayrama kadar açılır biliyorum ama saçlarım iyituttu seninde öyle olur sanırım yinede kuaförünle irtibatı kesme derim

evet ciladan çünkü cila koyulastırır ama bi ahfta sürer.tek yapman gereken kuaförüne gitmen aralara kalın olarak sarı balyajlar atsın..ankaradaysan paris kuaförü öneririm:)

Back
X